MicrosoftTeams-image (3)

Nye coronatilfælde i Aalborg Håndbold

 
Oven på mandagens positive coronatilfælde fik vi onsdag morgen foretaget nye tests. Vi har nu svar på disse, og yderligere to spillere, Magnus Saugstrup og Lukas Sandell, er desværre testet positiv for coronavirus.
 
Efter dialog med EHF, og for at begrænse smittespredningen, er torsdagens kamp i EHF Champions League mod RK Celje derfor aflyst.
 
– Vi er selvfølgelig utroligt ærgerlige over, at vi ikke får mulighed for at slutte gruppespillet ordentlig af i Jutlander Bank Arena i morgen. Men det vigtigste for os er nu først og fremmest at sørge for spillernes samt stabens helbred, og så må spillet på banen, for en stund, komme i anden række, siger direktør Jan Larsen.
 
Yderligere tests de kommende dage vil afgøre, hvorvidt vores kamp i HTH Herreligaen mod Århus Håndbold på søndag kan blive afviklet som planlagt.
 
Vi er dermed oppe på tre smittetilfælde. Simon Gade, der testede positiv i mandags, er heldigvis allerede i bedring, mens Magnus og Lukas begge har det fint omstændighederne taget i betragtning.
 

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse