pokaler_header_new

Nye coronatilfælde i Aalborg Håndbold

 
Oven på mandagens positive coronatilfælde fik vi onsdag morgen foretaget nye tests. Vi har nu svar på disse, og yderligere to spillere, Magnus Saugstrup og Lukas Sandell, er desværre testet positiv for coronavirus.
 
Efter dialog med EHF, og for at begrænse smittespredningen, er torsdagens kamp i EHF Champions League mod RK Celje derfor aflyst.
 
– Vi er selvfølgelig utroligt ærgerlige over, at vi ikke får mulighed for at slutte gruppespillet ordentlig af i Jutlander Bank Arena i morgen. Men det vigtigste for os er nu først og fremmest at sørge for spillernes samt stabens helbred, og så må spillet på banen, for en stund, komme i anden række, siger direktør Jan Larsen.
 
Yderligere tests de kommende dage vil afgøre, hvorvidt vores kamp i HTH Herreligaen mod Århus Håndbold på søndag kan blive afviklet som planlagt.
 
Vi er dermed oppe på tre smittetilfælde. Simon Gade, der testede positiv i mandags, er heldigvis allerede i bedring, mens Magnus og Lukas begge har det fint omstændighederne taget i betragtning.
 

arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...
flodman-profil

Andreas Flodman fuldender trekløveret fra Alingsås

Der var én, der var to, og nu er der tre spillere i Aalborg Håndbolds trup, der kommer fra den samme svenske klub, Alingsås. Først kom Mikael Aggefors i 2016,...
681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...