pokal header web

Nyt brag i Gigantium tirsdag – møder KIF Kolding København

Ærgrelsen over nederlaget til Skjern ved Final4 i lørdags er glemt. Tirsdag kl. 20.00 venter nyt brag i Gigantium – mod KIF Kolding København.

– Ærgrelsen og bitterheden over ikke at vinde i lørdags var stor, men heldigvis har vi hurtigt en ny, vigtig kamp at rette fokus imod, og derfor tager vi de positive elementer fra Skjern-kampen med i forberedelserne til braget mod Kolding tirsdag, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

– Det positive i lørdags var, at vi dækkede fantastisk op i hele kampen, og de tre udvisninger til Niclas Barud, som fik afgørende betydning i slutfasen, var alle ret “tynde”. Vi fightede i alle 70 minutter og styrede spillet i de første 30 minutter. Desuden var det glædeligt at have Håvard og Kristian Kjelling tilbage. De viste begge høj klasse, og nu har de også en kamp i benene efter deres langvarige pause, siger cheftræneren.

KIF Kolding København er på en sikker førsteplads i ligaen. Holdet har sat tre point til – nederlag mod BSV og uafgjort mod Team Tvis Holstebro. Vi er på den vigtige fjerdeplads, som giver point med over i slutspillet – en placering, vi som minimum skal bevare i resten af grundspillet, og så er alt åbent i slutspillet.

Vi kom ud af kampen mod Skjern uden skader, og efter en fridag søndag, er der træning og taktik i dag mandag. KIF Kolding København var i kamp søndag eftermiddag i Kiel, hvor der var en slags testimonial for Kim Andersson, Kiel-spiller gennem syv sæsoner. Samme Kim Andersson er ikke på holdkortet her tirsdag på grund af karantæne, men cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen har nok andre stjernespillere at bringe ind i kampen:

Kasper Hvidt, Lasse Boesen, Bo Spellerberg, Joachimn Boldsen, Kasper Irming, Frederik Børm, Simon Jensen, Rasmus Jensen, Cyril Viudes, Boris Schnuckel, Lukas Karlsson med flere – et stjernemandskab, som vi tabte 32-26 til i det første opgør i Brøndby Hallen i september. 

Der er meget stor interesse for kampen, og vi kommer meget tæt på et fyldt i Gigantium, men det er fortsat muligt at købe billetter på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen før kampen.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse