pokal header web

Nyt knebent nederlag til Magdeburg

For tredje gang på fire dage var vi lige ved og næsten med et stærkt Bundesliga-hold, men for tredje gang trak vi det korteste strå. Nederlag på 28-24 til Magdeburg, der førte 13-12 ved pausen. Generelt var det en rodet kamp med mange tekniske fejl, som for begge holds vedkommende kan tilskrives det hårde program, mange udskiftninger og spillere på uvante positioner. 

Generelt en ny tilfredsstillende indsats, hvor alle spillere kom i gang, og der blev fightet godt.

Resultatet betyder, at vi igen møder HC Erlangen, som vi spillede 27-27 mod fredag aften. Kampen spilles søndag kl. 13.00 og gælder trejdepladsen i turrneringen.  Magdeburg og Melsungen møds i finalen, mens polske Wisla Ploch og svensk Ystad med Kim Andersson spiller om 5.-6. pladsen.

Andreas Holst åbnede igen kampen med flere flotte mål, og vi var med til 4-4. Derefter var Magdeburg i spidsen, og mange af deres scoringer skyldtes mislykkede indspil til stregen, der kostede kontra-mål. 

Vi var bagud med tre-fire mål i hele 2. halvleg indtil 22-18, men så blev tyskerne ramt af en dobbelt udvisning, og den udnyttede vi til at komme på 22-22. Vi havde dog ikke mere at byde på til sidst, så nederlaget var en kendsgerning.

Vi var uden Buster Juul og Patrick Woesmach, der plejer små-skader. 

Vi spiller igen søndag. Resultaterne af de øvrige kampe lørdag aften afgør, hvem modstanderen bliver. 

Målscorere: Andreas Holst 5(1), Lovro Jotic 4, Tobias Ellebæk 4, Sebastian Barthold 4 (1), Magnus Saugstrup 3, Jesper Meinby 2, Aron Atlason og Jacob Hessellund 1. 

Topscorer for Magdeburg var nok en gang højre fløjen Robert Weber med 10, heraf fire på straffekast. Mads Christiansen scorede tre, mens Michael Damgaard ikke kom på scoringslisten. Jannick Green vogtede målet i 2. halvleg og var stærkt spillende. 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse