MicrosoftTeams-image (3)

Nyt opgør mod KIF Kolding mandag

Mandag kl. 19.00 gælder det første hjemmekamp i slutspillet, når KIF Kolding for anden hjemmekamp i træk gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til dysten med cheftræner Stefan Madsen.

KIF Kolding var også modstanderen da Aalborg Håndbold senest spillede på hjemmebane, da det for 11 dage siden blev til en hårdt tilkæmpet sejr på 24-22 i grundspillets sidste kamp.

Siden den kamp har begge hold spillet uafgjort i første opgør i slutspillets pulje 1, hvor KIF Kolding indledte med at spille 24-24 mod Skjern Håndbold, mens Aalborg Håndbold som bekendt måtte nøjedes med 33-33 på udebane mod Ribe-Esbjerg HH fredag aften.

– Groft sagt man kan vel sige, at de første 56,5 minutter i fredagens kamp var rigtig gode, for vi havde fuld kontrol over kampen hele vejen igennem, og det skal vi selvfølgelig huske at tage med videre. Vi fik løst deres pres og også deres syv-mod-seks spil, så indtil de sidste minutter havde vi styr på tingene.

– Jeg må dog tage et kæmpe ansvar for at tingene blev for urolige til sidst, det handlede i bund grund ikke om, hvem der spillede eller ikke spillede, det var ikke spillernes ansvar, den ligger hos mig, erkender cheftræner Stefan Madsen søndag eftermiddag, hvor fokus dog er indstillet 100 procent på morgendagens opgør mod KIF Kolding.

I to omgange har koldingenserne været en hård nød at knække for Aalborg Håndbold. Først i et nederlag på udebane i november, og for små to uger siden i hjemmekampen i Sparekassen Danmark Arena. Så hvordan skal nødden knækkes denne gang?

Jeg håber og tror, at vores mange fantastiske fans er klar til at steppe op og give endnu mere opbakning fra tribunerne.

– Både Ribe-Esbjerg og KIF Kolding har vi mødt for kort tid siden. Det betyder, at der er færre ting man kan nå at ændre på så kort en periode, så jeg har en forventning om, at vi kan tage rigtig meget med fra den seneste kamp. Vi har ganske rigtig haft det svært i begge kampe mod dem i denne sæson, hvor især deres defensiv har stået meget solidt. Når vi nu har mærket det på egen krop for så kort tid siden, så håber jeg at vi med et par småjusteringer kan skabe flere rum at spille i og komme lidt bedre til chancer.

– Omvendt synes jeg, at vi vi dækkede rigtig godt op i den seneste kamp, hvor vi også havde held og dygtighed til at stække deres 7-mod-6 spil, som jeg har en forventning om at de kommer med en del af igen i morgen, lyder det videre fra Stefan Madsen, der i sidste uge på disse sider noterede sig, hvor vigtigt det er at vinde sine hjemmekampe i slutspillet. Et mantra der ikke er blevet mindre vigtigt efter fredagens kamp.

– Nej bestemt ikke. Det er første slutspilskamp på hjemmebane, og det er en ny turnering vi har gang i, hvor det forspring vi havde opbygget i grundspillet, er væk. Så vi skal have sikret os den trygge hjemmebane endnu engang, det bliver sindssygt vigtigt at opnå, og jeg håber og tror, at vores mange fantastiske fans er klar til at steppe op og give endnu mere opbakning fra tribunerne, så vi håber på en feststemt og larmende kulisse, afrunder Aalborg Håndbolds cheftræner.

Der resterer fortsat knap 150 billetter til mandagens kamp, så vil du også være en del af oplevelsen og stemningen til årets slutspil i Sparekassen Danmark Arena, så skynd dig at købe dine billetter.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse