MicrosoftTeams-image (3)

Nyt topbrag søndag aften mod GOG

I ugens anden store kamp for Aalborg Håndbold, går turen søndag aften til GOG, der tager i mod på den midlertidige hjemmebane i Odense. Her ser cheftræner Stefan Madsen frem til opgøret i HTH Herreligaen.

De to hold mødtes i seneste sæsons DM-finaler, hvor fynboerne akkurat trak det længste strå, mens Aalborg Håndbold tog revanche i Super Cup’en i august måned, hvor det i Sparekassen Danmark Arena blev til sejr på 36-31.

Cheftræner Stefan Madsen forventer en ny tæt duel mod GOG søndag aften.

Det er jo blevet en rivaliserende relation mellem vores to hold. Derfor er det også specielle kampe for os, og vi har i de seneste år mødt hinanden mange gange, hvor der både taktisk, fysisk og i særdeleshed mentalt er kampe i kampen som vi gerne vil vinde. Sådan forventer jeg også det bliver søndag.

– Jeg tror også det bliver en fysisk hårdt spillet kamp, samt at vi som altid får en kamp med høj frekvens af angreb og masser af fart, fra to hold der er inde i den her Champions League-fase, hvor man spiller mange kampe. Derfor kan der også blive perioder, hvor der skrues lidt ned for tempoet i kampen for at prioritere ressourcerne, lyder på forhånd vurderingen fra Stefan Madsen.

I HTH Herreligaen måtte man i seneste weekend nøjes med uafgjort mod BSH, mens GOG i sine foreløbig fem kampe har gjort rent bord og dermed topper ligaen inden søndagens dyst. Til gengæld har fynboerne midlertidigt udskiftet den vante hjemmebane i Gudme til fordel for en udsolgt Jyske Bank Arena i Odense.

Det er jo blevet en rivaliserende relation mellem vores to hold. Derfor er det også specielle kampe for os.

– Det er jo ikke deres normale hjemmebane, eftersom kampen spilles i Odense. Det bliver spændende for alle at se hvordan det fungerer. Vi er vant til den intime stemning i Gudme, hvor tilskuerne nærmest sidder med på bænken, men lur mig om ikke de har lavet et setup, hvor de nok skal forsøge at lægge et pres på os, forklarer Aalborg Håndbolds cheftræner, der vurderer fynboernes spillestil således:

– Deres styrke er helt klart deres tempo. De har et vildt drive med bagspillere i meget høj fart, og flere individualister der kan gøre livet surt for os. For eksempel via en Simon Pytlick, men også Morten Olsen, der binder spillet fint sammen. På grund af spillestilen ligger de hele tiden lige på kanten, og der skal vi være gode til at presse dem ud over kanten, når muligheden byder sig.

På den europæiske scene er begge hold i år med i EHF Champions League. Her er Aalborg Håndbold noteret for to sejre og et nederlag, mens GOG efter tre runder er noteret for en sejr, en uafgjort og senest et nederlag torsdag aften på udebane til polske Wisla Plock.

– De spillede torsdag aften og har en lang hjemrejse i benene inden kampen søndag. Det betyder måske ikke noget på den korte bane, men en fyldt kalender som den begge hold har, kan over en hel sæson godt slide på en trup, afrunder Stefan Madsen.

Søndagens topopgør kan følges fra kl. 18.00 direkte på TV2 Sport X og TV2 Play.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse