pokal header web

Øretæve mod Skjern ved Santander Final 4.

Det blev ikke lige den semifinale  i Santander Final4 på hjemmebane, vi havde ønsket os. Langt fra. Vi fik en øretæve på 32-23 af et godt spillende og godt fightende Skjern-hold, der fortjente sejren.

Resultatet betyder, at det bliver Skjern, der møder Bjerringbro-Silkeborg i fonalen i morgen kl. 16.00 i Gigantium. Vi skal spille om tredjepladsen mod KIF Kolding kl. 14.00.
BSV vandt 28.24 over KIF Kolding KØbenhavn i dagens første semifinale.

Vi fik en rigtig dårlig start på kampen. Bagud 3-0 efter godt fire minutter. Vi spillede langsomt og lagde ikke det fornødne pres med en startopstilling uden sygdomsramte Sander Sagosen.

Sander Sagosen kom på banen efter godt 12 minutter, og selv om han brugte pauserne i forsvaret til at hoste og hoste, så scorede han alligevel to hurtige mål.

Så selv om hverken Westphal eller Aggefors havde redninger var vi fint med i kampen til 11-12 og 12-14 med tre minutter igen, men i de sidste to minutter scorede Skjern to mål til 16-12.

2. halvleg blev en ensidig forestilling ikke mindst, fordi Sander Sagosen fik en direkte rødt kort efter godt fire minutter. Han blev tacklet ud over banderne ved baglinien af René Rasmussen, og da han nærmest lå ned, kastede han bolden tilbage på banen.

Dommer Henrik Mortensen vurderede, at Sander Sagosen kastede efter at ramme en modspiller. Dømt. Men meget hårdt dømt. Sander får ikke karantæne og kan spille kampen i morgen, hvis ellers ikke sygdommen tvinger ham uden for.

Resten af kampen stod der Skjern på. De scorede på kontraer og havde let spil til sejren på 32-23.

Senere i halvlegen blev Søren Westphal ramt i hovedet af en bold og måtte forlade hallen, og endnu senere fik René Antonsen rødt kort for sin tredje udvisning. 

Der er ca. 20 timer til at finde spillelysten og fighten frem til kampen mod KIF Kolding København i morgen.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse