MicrosoftTeams-image (3)

Off-day mod de tyske mestre

Onsdagens EHF Champions League opgør i Jutlander Bank Arena endte med et klart nederlag på 23-31 mod THW Kiel. Efter en dårlig første halvleg var vi bagud 9-17 ved pausen, og det formåede vi aldrig at komme tilbage fra.

Vi kom rigtig skidt ud af starthullerne, og de tyske gæster overmatchede os på vilje, intensitet og udstråling fra kampens første fløjt.

Vi havde også svært ved at få spillet til at flyde, og offensivt havde vi store problemer med at løse Kiels 5-1 forsvar – mens vi samtidigt var uskarpe i afslutningerne på en velspillende Niklas Landin, der vogtede gæsternes mål fra start.

Det førte til en 2-6 føring til THW Kiel efter kampens første ti minutter. Vi formåede ikke at få vendt kampbilledet, og i defensiven manglede vi aggressivitet – og særligt Sander Sagosen boltrede sig på sin gamle hjemmebane.

I første halvlegs sidste minutter forsøgte vi os med 7 mod 6, men flere tekniske fejl førte til Kiel-scoringer i tomt mål – og trods en scoring af René Antonsen i første halvlegs sidste angreb måtte vi gå i omklædningsrummet bagud med otte.

Vi fik sat anden halvlegs første scoring i kassen, men det ændrede ikke på, at Kiel-mandskabet stadig var i teten.

Midtvejs tog Stefan Madsen timeout, hvor gæsternes føring var vokset til ti scoringer. Herefter leverede vi en hæderlig afslutning, hvor vi undervejs fik forspringet bragt ned på fem mål, inden gæsterne til sidst fik trukket fra til slutresultatet 23-31.

Det var et fortjent nederlag på en aften, hvor vi langt fra leverede nok til at true de tyske mestre. I stedet blev det en stor off-day fra vores side, hvor vi blev overmatchet på alle parametre.

Sæsonens første nederlag i EHF Champions League er dermed nu en realitet. Heldigvis får vi hurtigt muligheden for at rejse os igen, når Århus Håndbold kommer på besøg i Jutlander Bank Arena på lørdag.
 
Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 6, Jonas Samuelsson 5 (2), Buster Juul 3, Mads Christiansen 2, Andreas Holst 2, Magnus Saugstrup 2, Lukas Sandell 2, René Antonsen 1.

THW Kiel målscorere:
Sander Sagosen 11, Niclas Ekberg 6, Domogaj Duvnjak 2, Harald Reinkind 2, Oskar Sunnefeldt 2, Miha Zarabec 2, Magnus Landin 1, Steffen Weinhold 1, Patrick Wiencek 1, Bevan Calvert 1, Hendrik Pekeler 1, Dario Quenstedt 1.

Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
THW Kiel: 2 x 2 min.

Redninger:

Mikael Aggefors: 5/17 (29 %)
Simon Gade: 6/25 (24 %)

Niklas Landin: 8/15 (53 %)
Dario Quenstedt: 8/25 (32 %)
 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse