MicrosoftTeams-image (3)

Ole Erevik dagens helt i Kolding med straffe-redning

Ole Erevik. Du er kongen af Aalborg.

Med 30 sekunder tilbage af dramaet i Kolding – og ved stillingen  23-22 til os – stod vores norske landsholdskeeper ansigt til ansigt med Lars Christiansen – og for anden gang i kampen nappede Ole starffekastet fra ham.

Dermed kunne vi stille og roligt spille bolden rundt i de sidste 20 sekunder, og Håvard Tvedten afsluttede med forrygende spændende match med sin ottende scoring i kampen til sejr på 24-22.

Vi var ikke bag ud en eneste gang i kampen, men hver gang, vi kom foran med to-tre mål, kom Kolding igen – ofte på personlige fejl i vores angreb – og med slutningen af kampen havde vi en del modgang, der kunne have resulteret i pointtab.

Men spillerne kæmpede flot og stod sammen i den hektiske slutfase. Først fik Johan Jakobsson sin tredje udvisning med 12-14 minutter tilbage – og med otte minutter tilbage måtte Jonas Larholm udgå med en flænge mellem to fingre, så han ikke kunne spille videre. Unge Martin Larsen blev kastet for løverne, men klarede opgaven fint.

Med tre minutter tilbage udlignede Lars Christiansen til 22-22, og med halvanden minut tilbage scorede Kristian Kjelling til 23-22. Derefter fulgte dramaet med Ole Erevik meget vigtige redning, så vi fik to meget vigtige point med hjem fra Kolding.

I 1. halvleg var Håvard Tvedten sikkerheden selv og scorede fem mål på fem forsøg, men generelt en stor holdpræstation, der lover godt for resten af slutspillet.

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse