MicrosoftTeams-image (3)

Ole Erevik dagens helt i Kolding med straffe-redning

Ole Erevik. Du er kongen af Aalborg.

Med 30 sekunder tilbage af dramaet i Kolding – og ved stillingen  23-22 til os – stod vores norske landsholdskeeper ansigt til ansigt med Lars Christiansen – og for anden gang i kampen nappede Ole starffekastet fra ham.

Dermed kunne vi stille og roligt spille bolden rundt i de sidste 20 sekunder, og Håvard Tvedten afsluttede med forrygende spændende match med sin ottende scoring i kampen til sejr på 24-22.

Vi var ikke bag ud en eneste gang i kampen, men hver gang, vi kom foran med to-tre mål, kom Kolding igen – ofte på personlige fejl i vores angreb – og med slutningen af kampen havde vi en del modgang, der kunne have resulteret i pointtab.

Men spillerne kæmpede flot og stod sammen i den hektiske slutfase. Først fik Johan Jakobsson sin tredje udvisning med 12-14 minutter tilbage – og med otte minutter tilbage måtte Jonas Larholm udgå med en flænge mellem to fingre, så han ikke kunne spille videre. Unge Martin Larsen blev kastet for løverne, men klarede opgaven fint.

Med tre minutter tilbage udlignede Lars Christiansen til 22-22, og med halvanden minut tilbage scorede Kristian Kjelling til 23-22. Derefter fulgte dramaet med Ole Erevik meget vigtige redning, så vi fik to meget vigtige point med hjem fra Kolding.

I 1. halvleg var Håvard Tvedten sikkerheden selv og scorede fem mål på fem forsøg, men generelt en stor holdpræstation, der lover godt for resten af slutspillet.

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse