pokaler_header_new

Ole Erevik vender “hjem” for at spille kval for Norge

Ole Erevik er eneste Aalborg-spiller i den norske trup til to EM-kval-kampe mod Frankrig i den første uge af april, og hjemmekampen finder sted i Stavanger, hvor han oprindeligt kommer fra. 

Landstræner Robert Hedin har udtaget en meget ung og urutineret trup til de to kampe mod Frankrig, og Erevik er den spiller med næstflest A-landskampe i truppen. Han er noteret for 141 A-landskampe, kun overgået af den tidligere Aalborg-spiller Børge Lund med 200 kampe. 

Håvard Tvedten, der har spillet 198 A-landskampe, har fået fri til de to landskampe for at skåne sin ankel-skadede fod, der har brug af ro mellem liga-kampene. Kjelling er p.t. ikke at finde på det norske landshold. 

Den norske trup møder ind i Stavanger 1. april og spiller første kamp mod Frankrig 3. april i Stavanger Idrettshall. Der er returkamp I Nancy i Frankrig 6. april. 

Norge spiller sine to sidste kval-kampe i juni  for at komme til EM i Danmark i januar 2014 – ude mod Tyrkiet og hjemme i Arendal mod Litauen.

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...