MicrosoftTeams-image (3)

Ole Erevik vender “hjem” for at spille kval for Norge

Ole Erevik er eneste Aalborg-spiller i den norske trup til to EM-kval-kampe mod Frankrig i den første uge af april, og hjemmekampen finder sted i Stavanger, hvor han oprindeligt kommer fra. 

Landstræner Robert Hedin har udtaget en meget ung og urutineret trup til de to kampe mod Frankrig, og Erevik er den spiller med næstflest A-landskampe i truppen. Han er noteret for 141 A-landskampe, kun overgået af den tidligere Aalborg-spiller Børge Lund med 200 kampe. 

Håvard Tvedten, der har spillet 198 A-landskampe, har fået fri til de to landskampe for at skåne sin ankel-skadede fod, der har brug af ro mellem liga-kampene. Kjelling er p.t. ikke at finde på det norske landshold. 

Den norske trup møder ind i Stavanger 1. april og spiller første kamp mod Frankrig 3. april i Stavanger Idrettshall. Der er returkamp I Nancy i Frankrig 6. april. 

Norge spiller sine to sidste kval-kampe i juni  for at komme til EM i Danmark i januar 2014 – ude mod Tyrkiet og hjemme i Arendal mod Litauen.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse