pokaler_header_new

Onsdag kl. 19.00 i Gigantium: Næste skridt mod førsteplads

Der er lagt op til endnu et slutspilsbrag i Gigantium onsdag kl. 19.00, når Team Tvis Holstebro kommer på besøg. 

Ganske vist er sidste sæsons bronze-vindere uden chance for at nå semifinalerne, men holdet viste stor styrke i søndags i kvartfinalen i EHF Cuppen ved at spille uafgjort på udebane mod DM-favoritterne fra KIF Kolding København. Vestjyderne var endda nærmest sejren og møder sydjyderne igen på søndag. 

Holstebro-holdets manglende mulighed for at gå videre i slutspillet, gør dem ekstra farlige på onsdag, fordi de kan spille frit og uden nerver og benytte kampen som forberedelse til returkampen mod Kolding. 

– Vi skal vinde igen, for vi går benhårdt efter førstepladsen i puljen – og derfor kan vi ikke tåle at tabe på onsdag, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Vi skal fortsætte sejrsstimen i Gigantium, så vi kommer med selvtilliden i orden til pulje-finalen mod Kolding 4. maj i København, men vi er forberedte på, at det bliver svært mod Team Tvis Holstebro.

Det er femte gang, de to hold mødes i denne sæson, og stillingen er p.t. 3-1 i vores favør. Vi indledte med sejr i pokalen i Holstebro, tabte derefter liga-kampen samme sted i september, vandt opgøret i Gigantium, inden vi for en måned siden åbnede slutspillet med en sejr på 33-22 i Holstebro med noget af det bedste spil, vi hidtil har vist i denne sæson. 

Nikolaj Jacobsen har måske Tobias Aren klar til kampen på onsdag. 

– Tobias trænede lidt med  i dag, mandag, og det ser positivt ud. Nu ser vi, hvordan det ser ud til træningen i morgen, men jeg håber, at han kan være med igen, så vi har lidt flere ressourcer at trække på. 

Hos Team Tvis Holstebro er tilbagevendte Jacob Green ved at finde storformen igen, ligesom Jacob Thoustrup spillede en god kamp mod Kolding i søndags. Holdet tæller desuden stærke spillere som brødrene Michael og Allan Damgaard, Mads Christiansen, veteranen Søren Hansen, Søren Tau, Patrick Wiesmach og Magnus Bramming. Defensivt trækker Klaus Thomsen et stort læs, ligesom Anders petersen og Rasmus Lind supplerer hinanden godt i målet. 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...