MicrosoftTeams-image (3)

Onsdag kl. 19.00 i Gigantium: Næste skridt mod førsteplads

Der er lagt op til endnu et slutspilsbrag i Gigantium onsdag kl. 19.00, når Team Tvis Holstebro kommer på besøg. 

Ganske vist er sidste sæsons bronze-vindere uden chance for at nå semifinalerne, men holdet viste stor styrke i søndags i kvartfinalen i EHF Cuppen ved at spille uafgjort på udebane mod DM-favoritterne fra KIF Kolding København. Vestjyderne var endda nærmest sejren og møder sydjyderne igen på søndag. 

Holstebro-holdets manglende mulighed for at gå videre i slutspillet, gør dem ekstra farlige på onsdag, fordi de kan spille frit og uden nerver og benytte kampen som forberedelse til returkampen mod Kolding. 

– Vi skal vinde igen, for vi går benhårdt efter førstepladsen i puljen – og derfor kan vi ikke tåle at tabe på onsdag, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Vi skal fortsætte sejrsstimen i Gigantium, så vi kommer med selvtilliden i orden til pulje-finalen mod Kolding 4. maj i København, men vi er forberedte på, at det bliver svært mod Team Tvis Holstebro.

Det er femte gang, de to hold mødes i denne sæson, og stillingen er p.t. 3-1 i vores favør. Vi indledte med sejr i pokalen i Holstebro, tabte derefter liga-kampen samme sted i september, vandt opgøret i Gigantium, inden vi for en måned siden åbnede slutspillet med en sejr på 33-22 i Holstebro med noget af det bedste spil, vi hidtil har vist i denne sæson. 

Nikolaj Jacobsen har måske Tobias Aren klar til kampen på onsdag. 

– Tobias trænede lidt med  i dag, mandag, og det ser positivt ud. Nu ser vi, hvordan det ser ud til træningen i morgen, men jeg håber, at han kan være med igen, så vi har lidt flere ressourcer at trække på. 

Hos Team Tvis Holstebro er tilbagevendte Jacob Green ved at finde storformen igen, ligesom Jacob Thoustrup spillede en god kamp mod Kolding i søndags. Holdet tæller desuden stærke spillere som brødrene Michael og Allan Damgaard, Mads Christiansen, veteranen Søren Hansen, Søren Tau, Patrick Wiesmach og Magnus Bramming. Defensivt trækker Klaus Thomsen et stort læs, ligesom Anders petersen og Rasmus Lind supplerer hinanden godt i målet. 

fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...
Skive2

Arbejdssejr over Skive fH gav pokal-avancement

Mikkel Hansen gjorde comeback, da et oplagt Skive-mandskab indledningsvis voldte Aalborg Håndbold problemer, inden man i anden halvleg trak afgørende fra og sejrede 32-27. Tirsdag aften begyndte vejen tilbage mod...

Håndbold i verdensklasse