MicrosoftTeams-image (3)

Onsdagsdyst mod Skanderborg Aarhus Håndbold i vente

Mads Hoxer Hangaard og Aalborg Håndbold jagter onsdag aften den fjerde sejr på stribe, når man på udebane gæster Skanderborg Aarhus Håndbold.

I sæsonen 2021/22 endte begge opgør mod østjyderne med komfortable sejre, men generelt havde SAH en god sæson, hvor man endte på grundspillets fjerdeplads, inden man i slutspillet måtte nøjes med tredjepladsen i slutspillets pulje 1, hvor GOG og Bjerringbro-Silkeborg var for stor en mundfuld.

Nyligt tilkomne Mads Hoxer Hangaard glæder sig til onsdag aften at bygge videre på lørdagens liga-premiere.

– Det var lækkert at komme i gang med ligaen i lørdags mod Nordsjælland. Vi havde glædet os til at kampene skulle komme, og nu er det dejligt at se frem til, at det næste lange stykke tid byder på to opgør om ugen.

– Personligt synes jeg det var en fed kamp i weekenden, der var masser af tilskuere, og vi fik rimelig hurtigt afgjort kampen fordi vi  kom godt fra start og fik styr på tingene, lyder det fra den 21-årige højre back, der dog ikke forventer en lige så let kamp i morgen aften.

Alle mand skal ind og bidrage, og så jeg håber jeg vi kan trække det længste strå

- Mads Hoxer Hangaard om onsdagens kamp

– Nej, det bliver nok en lidt en anden type kamp, det bliver nok noget hårdere, også fordi det er på udebane. Vores ressourcer som hold skal endnu mere i brug, vi har helt sikkert bredden i truppen, men alle mand skal ind og bidrage, og så jeg håber jeg vi kan trække det længste strå, forklarer Mads Hoxer Hangaard, der tidligere gik ind til kampe mod østjyderne med en anden tilgang,

– Da jeg spillede for Mors-Thy var det noget helt andet at møde Skanderborg Aarhus. Det var som underdog hver gang, så det er noget helt andet når man er favorit som nu. Jeg er rigtig glad for at møde dem som en del af det her Aalborg-hold, udtaler Aalborg Håndbolds nummer 14, der ved at en lang sæson kun lige er gået i gang, men det er dog ikke noget der bekymrer.

– Nej det gør det ikke. Rent mentalt tænker jeg, at vi alle spiller håndbold fordi det er sjovt, så på den led er det helt OK med de mange kampe og et tæt program, men kræfterne skal vi passe på med, der skal skiftes godt ud undervejs og vi skal udnytte vores bredde. Det tror jeg også vi gør, og derfor forventer jeg ikke, at det bliver et problem for os med friske kræfter til hver kamp, afslutter Mads Hoxer Hangaard, der foreløbig er noteret for 14 scoringer i tre officielle kampe – et tal der forhåbentlig forøges onsdag aften.

Onsdagens opgør spilles på SAH-hjemmebanen i Ceres Arena i Aarhus. Opgøret fløjtes i gang kl. 20.30 og kan følges direkte via TV2 Play.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...