MicrosoftTeams-image (3)

Opdatering fra sundhedssektoren

Læs status på de skadede spillere i Aalborg Håndbolds spillertrup.

I lørdagens ligakamp mod Fredericia måtte Lukas Sandell udgå i slutningen af opgøret med en skade, og status på bagspilleren er desværre en forstrækning i den ene læg, samt en forstuvet ankel.

Det er endnu for tidligt at sige noget om hvor lang tid den svenske landsholdsspiller er ukampdygtig, men i værste tilfælde vil det være seks-otte uger.

For stregspiller Jesper Nielsen, der kom til skade i udekampen mod polske Kielce, er det fortsat en muskelskade i skulderen der driller. Svenskeren er blevet undersøgt i to omgange og afventer i skrivende stund nærmere svar på den seneste undersøgelse inden omfanget af den påkrævede genoptræning ligger fast.

Uheldige Buster Juul, der efter en længerevarende knæskade i efteråret pådrog sig en ny skade i starten af februar, er fortsat ukampdygtig. Den populære fløjspiller har fortsat en skinne på underbenet, men følger den plan som sundhedsstaben har lagt for at komme tilbage på banen. Der er en forhåbning om at Juul bliver spilleklar til slutspillet, om end det endnu er for tidligt at sige noget definitivt.

For Martin Larsen er status, at han er godt på vej tilbage fra sin langvarige skade, og nu er tilbage på håndboldbanen, hvor han dag for dag kommer nærmere et comeback i den røde kamptrøje.

Endelig er Mikkel Hansen fortsat sygemeldt på ubestemt tid med stress-symptomer.

Næste opgave for Aalborg Håndbold er hjemmekampen mod Mors-Thy, der spilles lørdag 18. marts kl. 18.30.

fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...
Skive2

Arbejdssejr over Skive fH gav pokal-avancement

Mikkel Hansen gjorde comeback, da et oplagt Skive-mandskab indledningsvis voldte Aalborg Håndbold problemer, inden man i anden halvleg trak afgørende fra og sejrede 32-27. Tirsdag aften begyndte vejen tilbage mod...

Håndbold i verdensklasse