MicrosoftTeams-image (3)

Opdatering fra sundhedssektoren

Læs status på de skadede spillere i Aalborg Håndbolds spillertrup.

I lørdagens ligakamp mod Fredericia måtte Lukas Sandell udgå i slutningen af opgøret med en skade, og status på bagspilleren er desværre en forstrækning i den ene læg, samt en forstuvet ankel.

Det er endnu for tidligt at sige noget om hvor lang tid den svenske landsholdsspiller er ukampdygtig, men i værste tilfælde vil det være seks-otte uger.

For stregspiller Jesper Nielsen, der kom til skade i udekampen mod polske Kielce, er det fortsat en muskelskade i skulderen der driller. Svenskeren er blevet undersøgt i to omgange og afventer i skrivende stund nærmere svar på den seneste undersøgelse inden omfanget af den påkrævede genoptræning ligger fast.

Uheldige Buster Juul, der efter en længerevarende knæskade i efteråret pådrog sig en ny skade i starten af februar, er fortsat ukampdygtig. Den populære fløjspiller har fortsat en skinne på underbenet, men følger den plan som sundhedsstaben har lagt for at komme tilbage på banen. Der er en forhåbning om at Juul bliver spilleklar til slutspillet, om end det endnu er for tidligt at sige noget definitivt.

For Martin Larsen er status, at han er godt på vej tilbage fra sin langvarige skade, og nu er tilbage på håndboldbanen, hvor han dag for dag kommer nærmere et comeback i den røde kamptrøje.

Endelig er Mikkel Hansen fortsat sygemeldt på ubestemt tid med stress-symptomer.

Næste opgave for Aalborg Håndbold er hjemmekampen mod Mors-Thy, der spilles lørdag 18. marts kl. 18.30.

Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...
Generelt_foto_overligger

Til Balkan-land via Bette Balkan

Dagens modstander i Machineseeker EHF Champions League, HC Eurofarm Pelister, har to danskere på holdet, blandt andre Andreas Nielsen, der er skiftet fra Mors-Thy Håndbold. Når Aalborg Håndbold for første...

Håndbold i verdensklasse