MicrosoftTeams-image (3)

Oprejsning med 22 mål på udebane mod FC Barcelona

Som ventet er vi færdige i Champions League, men vi slap fra den meget vanskelige udekamp i Palau Blaugrana i Barcelona med æren i behold. Vi tabte 29-22 efter 14-9 ved pausen. 

Anført af en velspillende Ole Erevik i 60 minutter kom vi fint med i begyndelsen af kampen. Ikke lige i de første fem minutter, hvor vi kom bagud 4-1, men vi kom på 5-4. Tættere på kom vi ikke, og FC Barcelona øgede til 14-6. Vi sluttede halvlegen af med tre scoringer i træk til 14-9. 

De to hold benyttede 2. halvleg til at bytte mål, og trods mange udvisninger holdt vi stand og fik endda en del kontraer mod kampens slutning. På nær fødselsdagsbarnet Niclas Barud (27 år) kom alle markspillere på scoringslisten. 

Nicolai Nygaard Pedersen var kort inde i 1. halvleg, men blev skadet og derfra havde Jesper Jensen kun tre bagspillere at råde over. Morten Slundt og Marcus Mørk var begge hjemme i Aalborg. Slundt på grund af en skadet finger og Mørk på grund af sygdom. 

Holdet har nu en uge til at forberede sig til Santander Conumer Bank Final4 på hjemmebane  næste weekend, hvor vi møder Team Tvis Holstebro i semifinalen. 

 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse