pokal header web

Optakt: Århus Håndbold kommer på besøg

Lørdag eftermiddag skal vi forsøge at komme tilbage på sejrskurs, når Århus Håndbold gæster Jutlander Bank Arena. Kampstart er kl. 14.00, og opgøret kan følges i tekst på tophåndbold.

Det bliver vores tiende kamp i Herre Håndbold Ligaen, og vi er dermed allerede mere end en tredjedel inde i sæsonens grundspil.

Efter GOGs sejr fredag aften rykkede de forbi os på førstepladsen, men vi er lige i hælene på fynboerne et point efter. 

Lørdagens modstander ligger og kæmper i udkanten af slutspilspladserne, og Århus kan med en sejr spille sig ind i top 8.

Efter en fortrinlig start med syv sejre på stribe har vi i de to seneste kampe måtte nøjes med et enkelt point.

Vi er derfor særdeles tændte på at spille os tilbage på sporet med en sejr, og drengene er klar til at komme blæsende fra første fløjt mod aarhusianerne.

Kampstart er som nævnt kl. 14.00, og grundet rettighederne har vi desværre ikke mulighed for at livestreame opgøret – du kan i stedet følge med på tophåndbold.

 
For at give kampen lidt ekstra spænding har du også mulighed for at gætte kampens resultat i samarbejde med matchpartner, Scheelsminde, der har stillet en lækker nytårsmenu for to personer på højkant – gæt med her.

I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk – Kampens Spiller”. Afstemningen foregår på vores Facebook-side fra kampstart, og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til luksusbaby.dk.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse