MicrosoftTeams-image (3)

Optakt: BSH venter på udebane

Lørdag eftermiddag byder på en ny spændende udfordring, når vi på udebane tørner sammen med Bjerringbro-Silkeborg. Kampstart er kl. 16.10, og opgøret kan følges direkte på TV2.

De seneste sæsoner har budt på mange tætte opgør mod Bjerringbro-Silkeborg, og tre år i streg fra 2017-2019 har vi stået overfor hinanden i DM-semifinalen.

Det er derfor bemærkelsesværdigt, at det sidste opgør mellem de to klubber er helt tilbage i november 2019 – mens vi inden da havde tørnet sammen fem gange på ni måneder.

Meget er derfor sket siden sidste møde, og med et sæsonskifte og flere udskiftninger i de to trupper, er vi nu klar til at tilføje et nyt kapitel til rivaliseringen.

BSH-mandskabet er kommet fra land med fem sejre og to nederlag i Herre Håndbold Ligaen – mens de måtte se sig slået af HC CSKA i den afgørende kvalifikationsrunde til EHF European League efter at have slået Melsungen i den foregående runde.

Vi har fået en flyvende start på sæsonen og er fortsat ubesejret, og kommer med masser af selvtillid i bagagen efter at have besejret Nantes hjemme i Jutlander Bank Arena i midtugen.

Lørdag gælder det så Bjerringbro-Silkeborg, hvor der venter os en svær udfordring i JYSK Arena. Kampstart er som nævnt kl. 16.10, og du kan læne dig godt tilrette hjemme i stuen og følge med direkte på TV2.
 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse