MicrosoftTeams-image (3)

Optakt: KIF Kolding på udebane

Lørdag gælder det igen den hjemlige HTH Herreliga, hvor turen går til Kolding. Kampstart er kl. 16.10, og opgøret kan følges direkte på TV2.

Efter lørdagens kamp vil vi være halvvejs med grundspillet, og på nuværende tidspunkt har vi sammen med GOG skabt et lille hul ned til et bredt felt af forfølgere.

Vi topper HTH Herreligaen med 21 point, mens vi har GOG lige i hælene med 20 point og en kamp færre. Hvert et point tæller derfor i den tætte topstrid, og lørdag går vi benhårdt efter at sætte yderligere to point på kontoen.

KIF Kolding er placeret på en øjeblikkelig 11. plads med 11 point, og de afrunder derfor et særdeles tæt midterfelt i HTH Herreligaen.

Med en sejr kan de således springe helt op på en delt 5. plads, og der venter os uden tvivl et toptændt hjemmehold, der senest hentede uafgjort tidligere på ugen mod TTH Holstebro.

Hos Kolding-mandskabet har særligt en spiller skilt sig ud i statistikkerne, og hjemmeholdets Peter Balling topper således assistlisten med 50 af slagsen, mens hans 66 mål rækker til en delt 8. plads på topscorerlisten – i øvrigt en enkelt scoring efter vores egen Nikolaj Læsø.

I årets første ligakamp var KIF Kolding ligeledes modstanderen, og her sikrede vi os en sikker sejr på 40-27 i Jutlander Bank Arena.

Lørdag håber vi at kunne gentage bedriften og dermed tage vores ottende sejr i træk mod KIF Kolding.

Om det lykkedes, kan du som nævnt følge direkte på TV2. Kampstart er kl. 16.10.  
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse