MicrosoftTeams-image (3)

Optakt: KIF Kolding på udebane

Lørdag gælder det igen den hjemlige HTH Herreliga, hvor turen går til Kolding. Kampstart er kl. 16.10, og opgøret kan følges direkte på TV2.

Efter lørdagens kamp vil vi være halvvejs med grundspillet, og på nuværende tidspunkt har vi sammen med GOG skabt et lille hul ned til et bredt felt af forfølgere.

Vi topper HTH Herreligaen med 21 point, mens vi har GOG lige i hælene med 20 point og en kamp færre. Hvert et point tæller derfor i den tætte topstrid, og lørdag går vi benhårdt efter at sætte yderligere to point på kontoen.

KIF Kolding er placeret på en øjeblikkelig 11. plads med 11 point, og de afrunder derfor et særdeles tæt midterfelt i HTH Herreligaen.

Med en sejr kan de således springe helt op på en delt 5. plads, og der venter os uden tvivl et toptændt hjemmehold, der senest hentede uafgjort tidligere på ugen mod TTH Holstebro.

Hos Kolding-mandskabet har særligt en spiller skilt sig ud i statistikkerne, og hjemmeholdets Peter Balling topper således assistlisten med 50 af slagsen, mens hans 66 mål rækker til en delt 8. plads på topscorerlisten – i øvrigt en enkelt scoring efter vores egen Nikolaj Læsø.

I årets første ligakamp var KIF Kolding ligeledes modstanderen, og her sikrede vi os en sikker sejr på 40-27 i Jutlander Bank Arena.

Lørdag håber vi at kunne gentage bedriften og dermed tage vores ottende sejr i træk mod KIF Kolding.

Om det lykkedes, kan du som nævnt følge direkte på TV2. Kampstart er kl. 16.10.  
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse