pokaler_header_new

Optakt: KIF Kolding på udebane

Lørdag gælder det igen den hjemlige HTH Herreliga, hvor turen går til Kolding. Kampstart er kl. 16.10, og opgøret kan følges direkte på TV2.

Efter lørdagens kamp vil vi være halvvejs med grundspillet, og på nuværende tidspunkt har vi sammen med GOG skabt et lille hul ned til et bredt felt af forfølgere.

Vi topper HTH Herreligaen med 21 point, mens vi har GOG lige i hælene med 20 point og en kamp færre. Hvert et point tæller derfor i den tætte topstrid, og lørdag går vi benhårdt efter at sætte yderligere to point på kontoen.

KIF Kolding er placeret på en øjeblikkelig 11. plads med 11 point, og de afrunder derfor et særdeles tæt midterfelt i HTH Herreligaen.

Med en sejr kan de således springe helt op på en delt 5. plads, og der venter os uden tvivl et toptændt hjemmehold, der senest hentede uafgjort tidligere på ugen mod TTH Holstebro.

Hos Kolding-mandskabet har særligt en spiller skilt sig ud i statistikkerne, og hjemmeholdets Peter Balling topper således assistlisten med 50 af slagsen, mens hans 66 mål rækker til en delt 8. plads på topscorerlisten – i øvrigt en enkelt scoring efter vores egen Nikolaj Læsø.

I årets første ligakamp var KIF Kolding ligeledes modstanderen, og her sikrede vi os en sikker sejr på 40-27 i Jutlander Bank Arena.

Lørdag håber vi at kunne gentage bedriften og dermed tage vores ottende sejr i træk mod KIF Kolding.

Om det lykkedes, kan du som nævnt følge direkte på TV2. Kampstart er kl. 16.10.  
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...