MicrosoftTeams-image (3)

Optakt: Ligasæsonen starter

Fredag aften skyder vi Herre Håndbold Ligaen sæson 2020/2021 i gang, når KIF Kolding gæster Jutlander Bank Arena. Kampstart er kl. 19.30, og opgøret kan følges live på TV2 PLAY.

Næsten et halvt år er der gået, siden vi sidst kunne byde på håndbold fra den bedste danske række – men nu er ventetiden endelig forbi, og ligabolden skal igen kastes i Jutlander Bank Arena.

Tirsdag aften var der også tophåndbold på programmet i Aalborg. Der fik vi den bedst tænkelige optakt til ligapremieren, da vi besejrede GOG i Super Cuppen.

KIF Kolding var senest i ilden den forgangne weekend – ligeledes mod GOG. Her måtte de se sig slået ganske klart i Santander Cuppens 1/8-finale.

Hos gæsterne har Andreas Toudahl overtaget cheftrænerposten, og han har bl.a. fået tilføjet Peter Balling, Thomas Boilesen og Tim Winkler til truppen forud for denne sæson. Sidstnævnte måtte dog udgå i deres seneste kamp efter et sammenstød med stolpen, som skulle have resulteret i en forstuvet fod.

Det bliver derfor formentlig KIFs nye islænding, Águst Elí Bjôrgvinsson, der starter på mål, og han vil blive suppleret af U19-målmand Frederik Bank, såfremt Tim Winkler ikke er kampdygtig.

Fredagens modstander har blandt andre fortsat vores tidligere playmaker Chris Jørgensen og Andreas Flodman på holdkortet, og de var begge at finde helt i toppen på henholdsvis assist- og topscorerlisten i sidste sæson.

Fem af vores nye spillere kan få deres ligadebut fredag aften, og hele truppen er opsat på at komme i gang med en ny spændende ligasæson og forsvaret af DM-titlen.

Kampen vil blive vist live på TV2 PLAY. TV2 er rettighedsindehaver, og det er derfor ikke tilladt for os at livestreame opgøret, når den samtidigt vises på en af TV2s platforme.

Du kan også følge kampen spil for spil på tophåndbold.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Ribe-Esbjerg Foto: Henrik Hansen

Larsen: Vi er klar til at vinde Slaget om Nordjylland

Martin Larsen ser frem til lørdag aftens spændende topopgør mod Mors-Thy Håndbold, der kommer til Sparekassen Danmark Arena som et af Herreligaens tre bedste hold. Tidligere på ugen blev det...
vlcsnap-2023-11-30-11h15m16s866

Aalborg Håndbold | Peter Larsen Kaffe

Se med når Henrik Møllgaard og Patrick Wiesmach besøger Peter Larsen Kaffes mikroristeri og udvælger en ny Aalborg Håndbold-kaffe, der lanceres til lørdagens kamp mod Mors-Thy Håndbold. Den nye kaffe...

Håndbold i verdensklasse