pokal header web

Optakt: Ribe-Esbjerg på udebane

Onsdag aften venter næste udfordring, når Blue Water Dokken danner ramme om vores opgør i Primo Tours Ligaen mod Ribe-Esbjerg.

Opgøret bliver vores kamp nummer 22 ud af de i alt 26 grundspilskampe. Vi kan med et enkelt point i Esbjerg sikre os grundspilssejren inden de fire sidste spillerunder.

Ribe-Esbjerg ligger på ligaens 7. plads, hvor de har fire point ned til nummer 9, som bliver sorteper i kampen om slutspilspladserne.

Mens vi jagter grundspilssejren, kæmper onsdagens modstander altså for at sikre sig en plads i slutspillet, og der er altså lagt op til et spændende opgør med masser på spil.

Vi kommer med en dejlig sejr i bagagen, da vi i weekenden sikrede fjerdepladsen i VELUX EHF Champions League gruppespillet – og vi er klar til at tage momentum med videre.

Ribe-Esbjerg kommer derimod med et nederlag fra deres seneste opgør, da de i fredags måtte se sig slået på udebane mod Nordsjælland Håndbold – og det vil uden tvivl være et sulten hjemmehold, som vil forsøge at revanchere sig.

Du kan følge onsdagens spændende kamp direkte på TV2 Sport – kampstart er kl. 20.30.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse