MicrosoftTeams-image (3)

Optakt: Ribe-Esbjerg på udebane

Onsdag aften venter næste udfordring, når Blue Water Dokken danner ramme om vores opgør i Primo Tours Ligaen mod Ribe-Esbjerg.

Opgøret bliver vores kamp nummer 22 ud af de i alt 26 grundspilskampe. Vi kan med et enkelt point i Esbjerg sikre os grundspilssejren inden de fire sidste spillerunder.

Ribe-Esbjerg ligger på ligaens 7. plads, hvor de har fire point ned til nummer 9, som bliver sorteper i kampen om slutspilspladserne.

Mens vi jagter grundspilssejren, kæmper onsdagens modstander altså for at sikre sig en plads i slutspillet, og der er altså lagt op til et spændende opgør med masser på spil.

Vi kommer med en dejlig sejr i bagagen, da vi i weekenden sikrede fjerdepladsen i VELUX EHF Champions League gruppespillet – og vi er klar til at tage momentum med videre.

Ribe-Esbjerg kommer derimod med et nederlag fra deres seneste opgør, da de i fredags måtte se sig slået på udebane mod Nordsjælland Håndbold – og det vil uden tvivl være et sulten hjemmehold, som vil forsøge at revanchere sig.

Du kan følge onsdagens spændende kamp direkte på TV2 Sport – kampstart er kl. 20.30.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse