pokaler_header_new

Optakt: Ribe-Esbjerg venter på udebane

Torsdag aften jagter vi tredje ligasejr på stribe. Kampstart er kl. 20.00, og opgøret kan følges direkte på TV2 Sport.

Mandag hentede vi en sejr i Lemvig, og torsdag går vi efter en ny én af slagsen, når kursen igen sættes vestpå – og denne gang noget sydligere mod Blue Water Dokken i Esbjerg.

Vi har fået den bedst tænkelige start på Herre Håndbold Ligaen med to sejre ud af to mulige.

Ribe-Esbjerg har derimod fortsat deres første point til gode efter nederlag mod henholdsvis TTH Holstebro og KIF Kolding.

Der er derfor ingen tvivl om, at vi skal modstå presset fra et sultent hjemmehold, når Kristian Kristensens tropper med Jonas Larholm som spillende assistenttræner går efter at sætte point på tavlen.

Vores seneste kamp i Esbjerg vækker gode minder. Her sikrede vi os nemlig sidste sæsons grundspilssejr efter et tæt opgør og en etmåls-sejr.

Torsdag går vi efter at gøre kunsten efter, og det kræver igen høj koncentration og det rette spændingsniveau, hvis vi skal hente den tredje ligasejr på stribe.

Kampen kan som nævnt følges direkte på TV2 Sport eller spil for spil på tophåndbold.dk.

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...