pokaler_header_new

Optakt: Topbrag i slutspillet

Onsdag går turen til det vestjyske, hvor der er topkamp på programmet fra vores slutspilspulje i HTH Herreligaen. Modstanderen er TTH Holstebro, og du kan følge braget direkte på TV2 Sport – kampstart er kl. 20.30.

Opgøret er det tredje i slutspillet for begge mandskaber. Vi kom tilbage på sejrskurs i søndags med en overbevisende sejr mod Skjern, og vi fordoblede dermed vores pointtotal til fire i alt.

Det er et point færre end TTH, der har vundet begge deres slutspilskampe i sikker stil. Det er derfor nummer 1 mod nummer 2, og der er lagt i kakkelovnen til en spændende dyst om to vigtige point.

TTH har spillet et flot forår, hvor de blot har lidt et enkelt nederlag. Det kom til gengæld, da de var på besøg i Jutlander Bank Arena i grundspillets sidste kamp.

Efter en svipser i Skanderborg kom vi tilbage på sporet i søndags – og fulgte dermed op på den gode grundspils-afslutning samt kvalifikationen til EHF Champions League kvartfinalen.

Onsdag aften går vi så målrettet efter at tage de to point igen, når de formstærke vestjyder venter i Gråkjær Arena.

Du kan følge braget på TV2 Sport med optakt fra kl. 20.05.
 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...