MicrosoftTeams-image (3)

Otte afsted med respektive landshold

I denne uge er otte Aalborg-spillere med deres respektive landshold, hvor der for nogen bl.a. venter vigtige EM-kvalifikationskampe. Her får du det store overblik over ugens kampe.

Danmark
I en uge hvor den danske landstræner Nikolaj Jacobsen har givet de garvede kræfter fri, er der blevet plads til nye talenter, og her er målmand Simon Gade i blandt. Der er derfor udsigt til landsholdsdebut, når Danmark spiller to kampe i EHF Euro Cup torsdag og søndag mod Tyskland. En anden mulig landsholdsdebutant er den kommende Aalborg-spiller Thomas Arnoldsen.
De starter på hjemmebane i for Gade vante rammer, da Danmarks landskamp torsdag spilles i Gigantium, hvor billetterne for længst er blevet revet væk.
Danmarks kampe er som følger:

Torsdag 9. marts kl. 20.45: Danmark – Tyskland (TV2)
Søndag 12. marts kl. 14.15: Tyskland – Danmark (TV2)

Danmark U21
Også det danske U21-landshold mødes i denne uge, og indkaldt af landstræner Arnór Atlason er vores venstre back Victor Kløve samt højre back Christian Termansen.
Holdet møder ligesom A-landsholdet Tyskland to gange på hjemme- og udebane:

Torsdag 9. marts kl. 18.00: Danmark – Tyskland
Søndag 12. marts kl. 11.45: Tyskland – Danmark (I Hamborg lige inden A-holdene mødes)

Sverige
Det svenske landshold deltager ligesom Danmark i træningsturneringen EHF Euro Cup, hvor de inden kampene i denne uge indtager førstepladsen efter en sejr over netop Danmark i oktober. Med er Felix Claar, der skulle være ledsaget af Lukas Sandell, som desværre måtte melde fra efter i vrid i lørdagens ligakamp mod Fredericia.
Sverige spiller følgende to kampe:

Onsdag 8. marts kl. 19.10: Sverige – Spanien
Søndag 12. marts kl. 18.00: Spanien – Sverige

Sverige ligalandshold
Udover A-landsholdet har Sverige indkaldt et ligalandshold, hvor de giver landsholdsbobler chancen for at vise sig frem i den gulblå trøje. Her er vores højre fløj, Andreas Flodman, udtaget.
Truppen spiller to træningskampe mod to andre ligalandshold, Polen lørdag 11. marts og Norge søndag 12. marts.

Norge
Som efterhånden fast bestanddel er begge vores norske fløje udtaget: Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold. For det norske landshold bliver det alvor, når de senere på ugen spiller to vigtige kvalifikationskampe til EM i 2024 – som Sverige og Danmark allerede er kvalificeret til som henholdsvis regerende europa- og verdensmester.
Norge fører deres kvalifikationsgruppe med fire point for to kampe á point med Serbien, som er ugens modstander. De kan se frem til følgende kampe:

Torsdag 9. marts kl. 18.00: Serbien – Norge
Søndag 12. marts kl. 16.45: Norge – Serbien

Island
Sidste mand med sit respektive landshold er Aron Pálmarsson, som endnu engang er med som anfører for Island, der ligesom Norge spiller to kvalifikationskampe til EM. Island ligger ligeledes nummer et i deres kvalifikationsgruppe med fire point for de to første kampe á point med deres kommende modstander Tjekkiet:

Onsdag 8. marts kl. 20.15: Tjekkiet – Island
Søndag 12. marts kl. 17.00: Island – Tjekkiet

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse