pokaler_header_new

Otte på stribe i februar

En perfekt resultatmæssig måned blev fuldendt fredag aften med en sejr på 37-30 hjemme i Sparekassen Danmark Arena mod SønderjyskE. Det var dermed den ottende sejr i lige så mange kampe i februar. 

Knap to døgn efter CL-sejren mod Elverum stod en ny udfordring for døren. Denne gang i HTH Herreligaen med SønderjyskE på besøg. Og vi startede med samme momentum, som vi sluttede med i onsdags.

Tre minutter inde i kampen lød føringen på 3-0, og så var stilen for dagens kamp ellers lagt.

Igennem hele første halvleg spillede vi med stor koncentration og effektivitet, og vi kunne gå til pause foran 21-15.

I anden halvleg fortsatte det fine spil, og vi fastholdte kampen igennem en komfortabel føring til gæsterne.

Det blev derfor til en overbevisende sejr på 37-30. Opgørets sidste scoring førte desuden til dagens måske største jubelbrøl – det blev nemlig sat ind af unge Christian Termansen, der leverede sit første mål i sin seniorkarriere.

Det var et flot punktum for en meget fin fredag aften – og ikke mindst for en fantastisk februar måned, der har budt på lutter sejre. Otte af slagsen blev det til.

Næste opgave er på onsdag, hvor der venter et yderst afgørende topbrag i CL-gruppespillet på udebane mod Montpellier. 

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 8, Felix Claar 7, Buster Juul 5, Jonas Samuelsson 4, Jesper Nielsen 3, Benjamin Jakobsen 3, Lukas Sandell 2, Kristian Bjørnsen 2, Henrik Møllgaard 1, Christian Termansen 1, Aron Pálmarsson 1. 

SønderjyskE målscorere:
August Wiger 6, Marcus Dahlin 5, Tobias Møller 5, Frederik Ladefoged 5, Andreas Lang 3, Oliver Eggert 2, Kristian Stranden 2, Noah Gaudin 1, Morten Bjørnshauge 1.
 
Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
SønderjyskE: 3 x 2 min.

Redninger:

Mikael Aggefors: 9/26 (35 %)
Simon Gade: 4/17 (24 %)

Kasper Larsen: 8/41 (20 %)
Malthe Kronborg: 1/5 (20 %)Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 3.415.
 

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...