MicrosoftTeams-image (3)

Over 3.000 tilskuere i gennemsnit i denne sæson

Tilskuertallet til vores hjemmekampe i ligaen i Gigantium  i denne sæson har nu rundet 3.000 i gennemsnit, og til den sidste kamp i grundspillet, onsdag 21. marts kl. 18.30 mod Mors-Thy Håndbold, forventer vi igen 3.000-3.500 på lægterne. 

Desuden venter der minimum tre kampe i slutspillet, hvor der forhåbentlig bliver gang i den med mange tilskuere mod nogle af de bedste hold i ligaen.

– Vi ved allerede nu, at der kommer mellem 3.000 og 3.500 tilskuere til kampen mod Mors-Thy Håndbold næste onsdag. Der er en fantatisk interesse for vore skampe, og det glæder vi os over. Det giver garanti for god stemning i Gigantium, og jeg håber og tror, at opbakningen fortsætter i slutspillet. Uanset hvilken pulje, vi kommer i, og hvilke modstandere, vi får, så bliver det meget vigtige kampe for os. Kampe, som vi glæder os til, siger direktør Jan Larsen.

Med flere end 3.000 tilskuere i gennemsnit til kampene i denne sæson, kan vi i Aalborg Håndbold notere en tilskuer-fremgang på mere end 50 procent i forhold til sidste sæson, og vi er den klub i ligaen  efter AG København, der har flest tilskuere til hjemmekampene.

– Ud over den flotte fremgang i tilskuer-tallene i ligaen, så havde vi 8.000 tilskuere i Gigantium på to dage til Final4 i den første weekend i februar. Så alt i alt kommer vi op på mellem 50.000 og 60.000 tilskuere til herrehåndbold i Gigantium i denne sæson, siger Jan Larsen.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse