pokal header web

Overbevisende sejr mod Ringsted

Eftermiddagens kamp mod Ringsted startede sløjt fra vores side. Men efter en hakkende start fandt vi vores spil og sikrede os en solid sejr på 34-25 efter pauseføring på 15-12.

Det var top mod bund i eftermiddagens kamp i Jutlander Bank Arena, men det var ikke til at se fra første halvlegs start.

Vi sløsede med tingene og havde svært ved at finde rytmen. Samtidigt gik udeholdet uimponeret til tingene med troen på, at de kunne tage point med retur til Sjælland.

Det resulterede i, at gæsterne hele tiden var et lille skridt foran de første 20 minutter, hvor de undervejs var i front med tre mål.

Efterfølgende fik vi dog bedre fat i tingene, og vi fik vendt tingene på hovedet de sidste ti minutter af første halvleg til pauseføring på 15-12 efter en scoring i sidste sekund af Andreas Holst.

Enhver spænding blev punkteret efter de første ti minutter af anden halvleg. Vi fortsatte i samme spor og tog med stor kynisme kontrol over kampen.

Gæsterne forsøgte sig bl.a. med 7 mod 6 spillet, som vi straffede prompte. Med flere scoringer i tomt mål fik vi spillet os til en føring på 25-15, da der var spillet 40 minutter af kampen – og opgøret var her reelt afgjort.

Vi fortsatte med at køre på, men mod slutningen af kampen slap koncentrationen en smule op, og der var stilstand rent resultatmæssigt resten af opgøret, hvor føringen holdte sig omkring de ti scoringer.

Til slut blev der også en del spilletid til flere af de unge spillere, hvor både Oliver Norlyk, Aleksander Selmar og Frederik Bech var på banen – sidstnævnte erstattede Sebastian Barthold, som blev kampens helt store spiller med 12 scoringer.

På trods af mindre vanskeligheder fra start, formåede vi altså at spille os til en sikker sejr, og årets første hjemmesejr er dermed en realitet.

Med sejren er vi gået forbi GOG på førstepladsen, men fynboerne har dog spillet to kampe færre.

Vores næste opgave er en særdeles vigtig én af slagsen – det er på torsdag, når vi skal på besøg hos TTH Holstebro, som i øjeblikket er vores nærmeste forfølger til en top 2 placering.

 

MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 12, Andreas Holst 4, Tobias Ellebæk 4, Mark Strandgaard 4, Janus Smarason 3, Magnus Saugstrup 2, Henrik Møllgaard 2, René Antonsen 2, Jesper Meinby 1. 

Målscorere for TMS Ringsted:
Nicolai Koch Hansen 5, Nicolai Nørager 3, Morten Hempel Jensen 3, Simon Omme 3, Benjamin Pedersen 3, Sebastian Reimer Thor 3, Anders Møller 3, Mads Dudek 2. 

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
TMS Ringsted: 3 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Johnsen og Claus Adelgaard. 

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.123.
 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse