pokaler_header_new

Overbevisende sejr og to vigtige point i Champions League

Yderligere to point på kontoen i Champions League, og vi fortsætter kursen mod tredjepladsen i puljen. Sikker sejr på 35-26 på udebane over HK Drott Halmstad, hvis unge mandskab kun formående at følge med til 6-6 efter et kvarters spil. 

Så tog cheftræner Nikolaj Jacobsen en time out for at højne vores koncentration, og det gav hurtigt resultat på banen. Vi vandt det sidste kvarter af 1. halvleg 9-2 – ikke mindst takket være godt forsvarsspil og stærkt målmandsspil af Richard Kappelin med en redningsprocent på 53 i 1. halvleg. 

Håvard Tvedten var også stærkt spillende på venstre fløj og scorede syv mål i de første 30 minutter. 

Svenskernes angreb bestod af en enmandshær i skikkelse af højre backen Magnus Persson, der totalt set nåede op på 11 mål, ligesom Tvedten. 

Drott kom ud til 2. halvleg som lyn og torden og scorede tre på stribe til 11-15, men vi svarede hurtigt igen til 18-11. Derefter byttede holdene mål, og vores største føring var på 11 mål ved 32-21. 

I de sidste 10 minutter skiftede Nikolaj Jacobsen flittigt ud, og alle spillere kom i aktion. Cheftræneren kunne også glæde sig over en del spilletid til Marcus Mørk, der viste, at skudarmen ikke fejler noget og noterede sig for fem mål. 

Næste søndag – 24. november kl. 15.00 – møder vi igen Drott Halmstad. Denne gang i Gigantium, hvor vi skal sætte yderligere to point ind på Champions League-kontoen. 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...