MicrosoftTeams-image (3)

Overbevisende sejr og to vigtige point i Champions League

Yderligere to point på kontoen i Champions League, og vi fortsætter kursen mod tredjepladsen i puljen. Sikker sejr på 35-26 på udebane over HK Drott Halmstad, hvis unge mandskab kun formående at følge med til 6-6 efter et kvarters spil. 

Så tog cheftræner Nikolaj Jacobsen en time out for at højne vores koncentration, og det gav hurtigt resultat på banen. Vi vandt det sidste kvarter af 1. halvleg 9-2 – ikke mindst takket være godt forsvarsspil og stærkt målmandsspil af Richard Kappelin med en redningsprocent på 53 i 1. halvleg. 

Håvard Tvedten var også stærkt spillende på venstre fløj og scorede syv mål i de første 30 minutter. 

Svenskernes angreb bestod af en enmandshær i skikkelse af højre backen Magnus Persson, der totalt set nåede op på 11 mål, ligesom Tvedten. 

Drott kom ud til 2. halvleg som lyn og torden og scorede tre på stribe til 11-15, men vi svarede hurtigt igen til 18-11. Derefter byttede holdene mål, og vores største føring var på 11 mål ved 32-21. 

I de sidste 10 minutter skiftede Nikolaj Jacobsen flittigt ud, og alle spillere kom i aktion. Cheftræneren kunne også glæde sig over en del spilletid til Marcus Mørk, der viste, at skudarmen ikke fejler noget og noterede sig for fem mål. 

Næste søndag – 24. november kl. 15.00 – møder vi igen Drott Halmstad. Denne gang i Gigantium, hvor vi skal sætte yderligere to point ind på Champions League-kontoen. 

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse