pokaler_header_new

Overskud for tredje år i træk i Aalborg Håndbold – ud af tre mulige

For tredje år i træk – ud af tre mulige – kan Aalborg Håndbold præsentere et overskud. Sæsonen 2012-2013 blev både en sportslig succes med det danske mesterskab og en økonomisk succes med et overskud på 121.000 kr. før skat.
 
-Sæsonen 2012-2013 var en historisk sæson for os. Vi er meget stolte af, at vi som så ung klub kunne hjemføre det danske mesterskab og samtidig fremvise et overskud. Vi har på meget kort  tid markeret os som en topklub i dansk herrehåndbold samtidig med, at vi har styr på økonomien, siger Eigild B. Christensen, bestyrelsesformand i Aalborg Håndbold.
 
Aalborg Håndbold blev stiftet 1. januar 2011, og det første halve år gav et overskud på 656.000 kr, mens sæsonen 2011-2012 gav 84.700 kr. i overskud.
 
-Vores strategi er at fastholde positionen i toppen af dansk herrehåndbold samtidig med en sund økonomi.
Vi får stor opbakning fra flere end 225 samarbejdspartnere i det nordjyske erhvervsliv, og vores gennemsnitlige tilskuertal til hjemmekampene i Gigantium er på 3.200. Desuden bliver vores kampe set af op til tre  millioner tv-seere pr.sæson, og med minimum 10 kampe i Champions League i denne sæson bliver seer-tallet endnu højere, siger Eigild B. Christensen.
 
Forventninger til sæsonen 2013-2014
 
-Vi ser frem til en ny, spændende sæson med stor fokus på kampene i Champions League, og samtidig går vi efter at spille med om DM-medaljerne til foråret. Vi forventer igen et positivt økonomisk resultat i indeværende sæson, siger Eigild B. Christensen.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...