MicrosoftTeams-image (3)

Overskud i Aalborg Håndbold – for femte gang på fem år

For femte gang af fem mulige præsenterer Aalborg Håndbold overskud på selskabets drift.  Resultatet af sæsonen 2014-2015 viser et overskud på 48.943 kr. før skat.
 
– Vi er stolte af, at vi igen kan fremvise et overskud samtidig med, at vi fortsat er med helt fremme på den sportslige scene, både nationalt og internationalt, siger Eigild B. Christensen, bestyrelsesformand i Aalborg Håndbold.
 
– Vi spillede igen med om medaljerne i den hjemlige liga, selv om det desværre kun blev til en fjerdeplads. Til gengæld nåede vi for andet år i træk blandt de 16 bedste hold i Champions League og blev slået ud af FC Barcelona. Ligeledes var vi igen kraftigt medie eksponeret med ikke færre end 21 tv-kampe med flere end tre millioner seere.
 
– Det er fortsat vores klare målsætning at spille med i toppen af dansk herrehåndbold. Samtidig er vi stolte af de nye tribuner i Jutlander Bank Arena, som nu er en af landets bedste håndboldarenaer. Det fortjener landets største og bedste publikum – desuden er tribunerne med til at skabe endnu bedre forhold for vores mange samarbejdspartnere, siger Eigild B. Christensen.
 
Forventninger til sæsonen 2015-2016
 
– Vores sportslige målsætninger for sæsonen 2015-2016 er fortsat at spille med om DM-medaljerne til foråret, kvalificere os til Final4 i pokalturneringen og at spille os i gruppespillet i EHF Cuppen, der finder sted i februar og marts. Desuden forventer vi igen et positivt økonomisk resultat, siger Eigild B. Christensen.
 
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse