MicrosoftTeams-image (3)

På pointjagt søndag på vanskelig udebane i Skanderborg

Efter en meget stor og vigtig skalp med uafgjort ude mod Pick Szeged i søndags og dermed adgang til 1/8-finale i Champions League venter endnu en vanskelig opgave på udebane på søndag. 

Det sker i noget anderledes omgivelser i den intime Morten Børup Hallen i Skanderborg, hvor de grøn-blusede henter størsteparten af deres point. Her har mange hold været i vanskeligheder, og vi skal spille op til vort bedste for at gentage sejren på 26-22 fra det første opgør i oktober. 

Mors-Thy Håndbolds sejr over Bjerringbro-Silkeborg fredag aften betyder, at vi med en sejr kan sikre os et forspring på fem point ned til tredjepladsen med tre spille-runder tilbage af grundspillet. Vigtigt at bevare andenpladsen, der giver to point med over i slutspillet. 

Skanderborg har ligesom os været ramt af mange skader i sæsonens løb. Østjyderne er næstsidst med otte point, men synes sikker på at undgå den direkte nedrykning. Der er tre point op til Lemvig på tredjesidstepladsen. Den lynhurtige højre fløj, Johan Hansen, er holdets topscorer sammen med venstre backen Michael Pedersen, der også scorer mange mål på straffekast. Lars Mousing huserer på stregen, mens Rasmus Kaagaard sætter spillet op som playmaker, og Andreas Væver er stærk på venstre fløj. 

Vort hold har de sidste forberedelser lørdag formiddag, og her får cheftræner Jesper Jensen klarhed over, hvem der er i stand til at spille søndag. 

Kampen fløjtes op søndag kl. 15.00 af dommerne Henrik Johnsen og Ken Cardozo. 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse