MicrosoftTeams-image (3)

På pointjagt søndag på vanskelig udebane i Skanderborg

Efter en meget stor og vigtig skalp med uafgjort ude mod Pick Szeged i søndags og dermed adgang til 1/8-finale i Champions League venter endnu en vanskelig opgave på udebane på søndag. 

Det sker i noget anderledes omgivelser i den intime Morten Børup Hallen i Skanderborg, hvor de grøn-blusede henter størsteparten af deres point. Her har mange hold været i vanskeligheder, og vi skal spille op til vort bedste for at gentage sejren på 26-22 fra det første opgør i oktober. 

Mors-Thy Håndbolds sejr over Bjerringbro-Silkeborg fredag aften betyder, at vi med en sejr kan sikre os et forspring på fem point ned til tredjepladsen med tre spille-runder tilbage af grundspillet. Vigtigt at bevare andenpladsen, der giver to point med over i slutspillet. 

Skanderborg har ligesom os været ramt af mange skader i sæsonens løb. Østjyderne er næstsidst med otte point, men synes sikker på at undgå den direkte nedrykning. Der er tre point op til Lemvig på tredjesidstepladsen. Den lynhurtige højre fløj, Johan Hansen, er holdets topscorer sammen med venstre backen Michael Pedersen, der også scorer mange mål på straffekast. Lars Mousing huserer på stregen, mens Rasmus Kaagaard sætter spillet op som playmaker, og Andreas Væver er stærk på venstre fløj. 

Vort hold har de sidste forberedelser lørdag formiddag, og her får cheftræner Jesper Jensen klarhed over, hvem der er i stand til at spille søndag. 

Kampen fløjtes op søndag kl. 15.00 af dommerne Henrik Johnsen og Ken Cardozo. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse