MicrosoftTeams-image (3)

På vej mod vigtig udekamp i Slovenien i Champions League

En sejr i den vigtige udekamp i Champions League onsdag kl. 19.15 bringer os et afgørende skridt videre mod fortsat deltagelse i turneringen, men det er lettere sagt end gjort at besejre de stærke slovenere fra Gorenje Velenje i deres egen hule.

Truppen satte tidligt i morges kursen mod den kroatiske hovedstad, Zagreb, hvor vi efter et skifte fra fly til bus kører over grænsen til Slovenien og videre mod Velenje – mellem to og tre timers kørsel. Efter indkvartering har Nikolaj Jacobsen kaldt til træning i Den Røde Hal i Velenje i aften.

De skadede spillere, Tobias Aren, Marcus Mørk, Martin Larsen og Johan Jakobsson, er ikke med på turen, og dermed er truppen til kampen den samme, som gjorde det så fortrinligt hjemme mod HSV Hamburg i søndags.

Inden kampen er vi på en delt tredjeplads i puljen med to point for tre kampe – sammen med netop Gorenje Velenje, mens La Rioja og Drott er nummer fem og seks med et point hver, efter at de spillede 25-25 i det indbyrdes opgør i weekenden.

Gorenje Velenje indledte med at vinde hjemmekampen mod Drott med 35-33. Derefter tabte de 41-32 ude mod HSV Hamburg, og i søndags tabte de 35-31 i Flensborg.

Holdet har en stærk bagkæde bestående af venstre backen Cehte, der scorede 12 mål mod Drott, den kun 1,76 m høje playmaker Stas Stube og højre backen Golcar. På højre fløj finder vi holdets topscorer, Sostaric, der scorede ni mål mod Flensburg-Handewitt. På stregen finder vi den 1,98 meter høje og 100 kilo tunge Senjamin Buric.

Kampen i Velenje dømmes af to russiske dommere, Evgenij Zotin og Nikolaj Volodkov med Marjan Nachevski fra Makedonien som EHF-delegeret. Kampen spilles onsdag kl. 19.15 og vises direkte på DR 3.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse