pokaler_header_new

På vej mod vigtig udekamp i Slovenien i Champions League

En sejr i den vigtige udekamp i Champions League onsdag kl. 19.15 bringer os et afgørende skridt videre mod fortsat deltagelse i turneringen, men det er lettere sagt end gjort at besejre de stærke slovenere fra Gorenje Velenje i deres egen hule.

Truppen satte tidligt i morges kursen mod den kroatiske hovedstad, Zagreb, hvor vi efter et skifte fra fly til bus kører over grænsen til Slovenien og videre mod Velenje – mellem to og tre timers kørsel. Efter indkvartering har Nikolaj Jacobsen kaldt til træning i Den Røde Hal i Velenje i aften.

De skadede spillere, Tobias Aren, Marcus Mørk, Martin Larsen og Johan Jakobsson, er ikke med på turen, og dermed er truppen til kampen den samme, som gjorde det så fortrinligt hjemme mod HSV Hamburg i søndags.

Inden kampen er vi på en delt tredjeplads i puljen med to point for tre kampe – sammen med netop Gorenje Velenje, mens La Rioja og Drott er nummer fem og seks med et point hver, efter at de spillede 25-25 i det indbyrdes opgør i weekenden.

Gorenje Velenje indledte med at vinde hjemmekampen mod Drott med 35-33. Derefter tabte de 41-32 ude mod HSV Hamburg, og i søndags tabte de 35-31 i Flensborg.

Holdet har en stærk bagkæde bestående af venstre backen Cehte, der scorede 12 mål mod Drott, den kun 1,76 m høje playmaker Stas Stube og højre backen Golcar. På højre fløj finder vi holdets topscorer, Sostaric, der scorede ni mål mod Flensburg-Handewitt. På stregen finder vi den 1,98 meter høje og 100 kilo tunge Senjamin Buric.

Kampen i Velenje dømmes af to russiske dommere, Evgenij Zotin og Nikolaj Volodkov med Marjan Nachevski fra Makedonien som EHF-delegeret. Kampen spilles onsdag kl. 19.15 og vises direkte på DR 3.

 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...