pokal header web

Paris Saint-Germain gæster Aalborg

Der er lagt op til en håndboldfest af de helt store, når verdensstjernerne fra Paris Saint-Germain i morgen gæster Jutlander Bank Arena i den fineste klubturnering – VELUX EHF Champions League.

Det er selvsagt en enorm udfordring, der venter, når der fløjtes op til kampstart i morgen kl. 16.50. Det franske storhold med spillere som Mikkel Hansen, Sander Sagosen og Nikola Karabatic har fået en fin start på gruppespillet. De har således maksimumpoint med undtagelse af et enkelt nederlag ude mod SG Flensburg-Handewitt.

Vi har fået en godkendt start på VELUX EHF Champions League sæsonen. Det er blevet til to point i fire kampe, men vi har vist godt spil og spillet lige op med bl.a. Flensburg-Handewitt og THW Kiel på udebane.

Vores mål er fortsat at gå benhårdt efter at blive blandt gruppens seks bedste, der giver adgang til knockout-fasen. Det bliver en hård kamp, men vi er klar til at gå efter chancen allerede i morgen, selvom vi på papiret er oppe mod overmagten.

Heldigvis har hver kamp sit eget liv, og vi tror fuldt ud på, at hvis vi rammer dagen, kan alt lade sig gøre – også at tage point mod Paris Saint-Germain. Og der er ingen tvivl om, vi går efter at drille Paris-mandskabet i morgendagens kamp.

Vi får en Jutlander Bank Arena fyldt til bristepunktet i ryggen, og der er virkelig lagt op til en håndboldfest på øverste hylde – på banen såvel som udenfor banen. Der er stadig ganske få billetter tilbage til opgøret, og hvis du er hurtig, kan du stadig nå at sikre dig din billet lige her.

Kampen spilles kl. 16.50 og dømmes af rumænske Sorin-Laurentiu Dinu og Constantin Din.
 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse