pokaler_header_new

Perfekt start på Champions League med sejr i Gigantium

En perfekt start på Champions League. Sejr på 28-24 over Naturhouse La Rioja, godt spil og 100 procent udnyttelse af de ressourcer, der er til stede på vort skadesplagede hold.

Vi indledte kampen i et forrygende tempo og kom foran med fire-fem mål allerede efter fem minutters spil. Vi spillede hurtigere angrebsspil end det ret tunge spanske forsvar kunne magte, og bagkæden med Mads Mensah Larsen, Morten Slundt og Martin Larsen havde styr på spillet og fik Bagersted glimrende med på stregen.

Kort før pausen havde vi et forspring på otte mål, men det blev´16-10 ved pausen. Vi bevarede føringen fra starten af 2. halvleg og kom op på en føring på ni mål.

Spanierne fik lidt mere tempo i spillet i 2. halvleg, go efterhånden som vores spillere blev mere trætte, kom  Naturhouse La Rioja lettere til scoringerne.

Erevik holdt kampen igennem et højt niveau i kampen og havde sin store  andel i sejren.

Næste opgave for holdet er hjemmekampen på fredag i den danske liga mod Skanderborg, mens sidste sæsons vindere af Champions League,. HSV Hamburg, kommer på besøg i Gigantium søndag 13. oktober kl. 13.30.

Du kan allerede nu købe billet til Hamburg-kampen på www.aalborghaandbold.dk
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...