MicrosoftTeams-image (3)

Pick Szeged var for stærke – nederlag på 28-25

Pick Szeged var akkurat så stærkt et hold som frygtet. Vel blandt de p.t. 10 bedste i Europa. Det fik vi at føle hjemme i Gigantium, og selv om vi fightede flot i 60 minutter, var vi ikke tæt på sejren. Måltavlen viste 28-25, da kampen blev fløjtet af – efter 14-10 til Pick Szeged ved pausen.

Med fem spillere uden for med skader -. Stig Bugge meldte sig i flokken med en forstrækning i venstre lår under lørdagens træning – havde vi ikke ressourcerne til at presse ungarerne. 25 mål var godkendt, men vi havde store problemer med dem i vort forsvar. De spillede meget klogt, var meget hurtige på fødderne og samtidig fysisk stærkere end de fleste af vores spillere.

Specielt  højre back, Balogh, voldte os store problemer i 1. halvleg, hvor han scorede ni mål, heraf dog flere på straffekast. Og apropos straffekast, så tildelte de spanske dommere, der p.t. er rangeret som verdens bedste, syv straffekast til Pick Szeged – og nul til os. De fleste var i orden, men en fordeling med 6-2 havde givet et mere passende billede af situationerne i kampen. Også flere af udvisningerne til begge sider virkede meget hårde.

Vi kom foran 2-0, men hurtigt blev vi sat under pres, og langsomt grundlagde ungarerne føringen på fire mål, som de holdt til 14-10 ved pausen.

I hele 2. halvleg var vi bagud med tre, fire og fem mål, og det virkede som om, at de strammede grebet, når det var nødvendigt.

19-årige Sander Sagosen stemplede ind i Champions League med bravour. Han har været skadet i ca. en måned, fik et kvarters spilledetid mod BSV i onsdags, og i dag var han helt klar. Ni rene mål  på en flot indsats. Det lover godt for de kommende kampe, og vi skal i ilden igen allerede på onsdag 15. oktober i Boxer Herreligaen i Gigantium mod Skanderborg Håndbold.

 

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse