pokal header web

Pointdeling efter dramatisk afgørelse

Sejrsstimen stoppede her til aften efter opgøret i Jutlander Bank Arena mod Skanderborg Håndbold. Vi holder dog fortsat fast i vores status som ubesejret efter slutresultat på 26-26.

Vi havde kampen under kontrol i anden halvleg, hvor vi halvvejs var i front med 19-14. Vi formåede dog aldrig at snøre sækken helt, og måtte derfor skuffende se gæsterne udligne i de døende minutter efter et flot comeback af Skanderborg-mandskabet.

Det var en tæt kamp fra første fløjt, og i opgørets indledning blev vi holdt inde i kampen af en forrygende spillende Kristian Sæverås. Intet mindre end 10 redninger blev det til fra hans side de første ti minutter, og det førte til en føring på 4-3.

Første halvleg forblev tæt med to stærke defensive mandskaber, hvor vi i perioder var et lille skridt foran specielt takket være en stærkt spillende Sæverås i buret. Vi spillede os derfor til pauseføring på 12-10.

Kort efter pausen fik gæsterne udlignet til 13-13, men herefter fik vi låst lidt op for Skanderborg-forsvaret. En godt skydende Mishels Liaba lavede et fint indhop i anden halvleg, og han var med flere drøn fra distancen med til at skabe et forspring.

Vi fik således opbygget et forspring på 19-14. Herfra formåede vi dog ikke at lukke kampen, og Skanderborg blev ved med at have færten af et comeback.

Gæsterne gik over til at spille 7 mod 6, og de fik pludselig nemt ved at finde netmaskerne. De spiste således langsomt af vores ellers komfortable forspring.

Angrebsmæssigt havde vi fortsat svært ved konsekvent at spille os til oplagte målchancer, og med tre minutter tilbage af kampen havde gæsterne spist hele vores føring med udligning til 24-24.

Vi tog herefter føringen først på mål af Janus Smarason og sidenhen af Sebastian Barthold på straffe med lidt under et minut igen.

I det efterfølgende angreb fik Marcus Mørk udlignet til 26-26, og Stefan Madsen forlangte derefter timeout med 13 sekunder tilbage.

Det afgørende angreb løb ud i sandet, og da Henrik Møllgaard kastede forbi mål på et frikast efter tid, var pointdelingen en kendsgerning.

En skuffende afslutning efter en kamp, hvor vi langt hen af vejen var i front. Gæsterne kæmpede bravt og leverede et flot comeback, men med aftenens kampforløb sidder vi tilbage med en ærgerlig følelse.

Med dagens resultat er vi dog stadig ubesejret og topper Primo Tours Ligaen med 7 point efter fire spillerunder.

Allerede i weekenden venter en ny stor og spændende opgave i Jutlander Bank Arena, når vi får besøg af kroatiske Zagreb til sæsonens første VELUX EHF Champions League hjemmekamp. Køb din billet til dette opgør lige her.
 

MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 7, Mishels Liaba 4, Henrik Møllgaard 4, Mark Strandgaard 3, Magnus Saugstrup 3, Janus Smarason 3, Mads Christiansen 1, Benjamin Jakobsen 1.

Målscorere for Skanderborg Håndbold:
Nikolaj Nielsen 4, Lars Skaarup 4, Kristian Bonefeld 3, Morten Kirk Olesen 3, Mike Haack 3, Cornelius Kragh 3, Mathias Bitsch 2, Jonas Samuelsson 1, Mads Honoré 1, Thomas Arnoldsen 1, Marcus Mørk 1.

Redninger:
Kristian Sæverås: 23/47 (49 %)

Kristoffer Laursen: 11/37 (30 %)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
Skanderborg Håndbold: 1 x 2 min.

Dagens dommere var Jeppe Vestergaard og Daniel Møller.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.085.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse