pokal header web

Pointdeling i årets sidste kamp efter flot comeback

2019’s sidste kamp endte 30-30 på udebane mod Skanderborg Håndbold. I anden halvleg var vi undervejs nede med fem mål, men med ryggen mod muren holdt vi moralen høj og hev det ene point hjem.

Der var høj intensitet fra kampens begyndelse i en åbning, hvor skarpheden manglede i begge ender. Der skulle således gå mere end seks minutter, før det første mål blev sat i kassen.

Herfra blev der løsnet mere op for tingene, og der kom gang i målscoringen. Vi fandt dog aldrig ind i en god rytme, og det blev for vores vedkommende en rodet første halvleg, hvor vi ikke fandt frem til det niveau, som vi ved, vi er i stand til.

Ved pausen var vi derfor bagud 13-15 efter at have været nede med fire mål undervejs i første halvleg.

Efter pausen så spillet indledningsvist ikke bedre ud. 10 minutter inde i anden halvleg viste måltavlen således 22-17 i hjemmeholdets favør.

Vi gav dog langt fra op, og drengene kæmpede med alt, hvad de havde – og det skulle vise sig at give pote.

Defensivt kom anfører René Antonsen på banen, og han bragte fornyet energi og vildskab til forsvaret.

Det fik sat en stopper fra Skanderborgs målmaskine, og vi fik samtidigt et par nemme scoringer i den anden ende.

Med ti minutter tilbage af kampen fik vi kontakt til hjemmeholdet, og så var der ellers lagt op til en spændende afslutning.

Vi havde af flere omgange en etmåls-føring i kampens afgørende fase, men der blev aldrig skabt et afgørende hul for nogle af mandskaberne.

I det sidste angreb havde vi chancen for at tage begge point med til Aalborg, men chancen løb ud i sandet med et frikast efter tid, som røg i paraderne, og slutresultatet 30-30 var derfor en realitet.

På en dag hvor vi i store perioder var langt fra vores topniveau, formåede drengene alligevel at hive sig selv op og presse de sidste ressourcer ud af kroppen. Det gjorde, at vi kunne tage det ene point på trods af i den grad at have haft ryggen mod muren undervejs.

Andetsteds i Primo Tours Ligaen spillede TTH Holstebro uafgjort, og det betyder, at vi efter første halvsæson fortsat har syv point ned til vestjyderne, der er vores nærmeste forfølger.

Der venter nu en velfortjent vinterpause ovenpå en på mange måder flot første halvsæson, De kommende uger skal batterierne lades op på ny, inden forberedelserne mod en særdeles spændende anden halvsæson sættes i gang.

Første kamp efter jul er søndag 2. februar kl. 14.00 i Jutlander Bank Arena, hvor SønderjyskE kommer på besøg. Køb din billet til denne og forårets resterende hjemmekampe lige her.

Der skal slutteligt lyde en kæmpe tak til de mere end 100 medrejsende fans, som kampen igennem i dag bakkede drengene op på fortrinlig vis.
 

MATCHFACTS:
 
Målscorere for Skanderborg Håndbold:
Morten Balling 10, Jonas Samuelsson 6, Cornelius Kragh 5, Marcus Mørk 4, Lars Skaarup 3, Kristian Bonefeld 1, Mathias Bitsch 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Henrik Møllgaard 10, Mark Strandgaard 6, Janus Smaráson 4, Mishels Liaba 3, Magnus Saugstrup 3, Mads Christiansen 2, Sebastian Barthold 1, Buster Juul 1. 

Redninger:
Kristoffer Laursen: 13/38 (34 %)
Salah Boutaf: 1/6 (17 %)

Mikael Aggefors: 15/44 (34 %)
Kristian Sæverås: 0/1 (0 %)

Udvisninger:
Skanderborg Håndbold: 2×2
Aalborg Håndbold: 2×2

Dagens tilskuertal i Fælledhallen var 1.485.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse