MicrosoftTeams-image (3)

Pointdeling i nervepirrende topbrag

Vi førte i langt størstedelen af kampen, men gæsterne fra GOG kom tilbage mod slutningen og bragte sig foran for første gang ved stillingen 29-30. En efterfølgende scoring af Sebastian Barthold i de døende sekunder sikrede en pointdeling i topkampen.

Der var lagt op til et brag af en kamp i Sparekassen Danmark Arena, hvor HTH Herreligaens nummer 1 og 2 tørnede sammen – og der blev spænding for alle pengene til sidste fløjt.

Fra start kom vi rigtig godt fra land. Vi ramte den helt rette intensitet defensivt, og der skulle således gå otte minutter, før gæsterne kom på tavlen for første gang.

Efter tolv minutter var det fortsat kun blevet til en enkelt GOG-scoring, og det førte til en timeout fra gæsterne ved stillingen 5-1 i vores favør.

Det fik sat gang i scoringen hos gæsterne, men det var stadig med os i front gennem hele første halvleg, og med en afsluttende scoring fra Kristian Bjørnsen gik vi til pause foran 17-13.

Efter pausen fortsatte vi vores gode spil, og særligt Felix Claar var flyvende. Det hjalp til at udbygge føringen til 25-19 halvvejs i anden halvleg.

Herfra gik det stærkt. Et par lette mål til gæsterne startede en stime, og ti minutter senere var det helt lige ved 26-26.

I slutfasen var vi foran af flere omgange, men med et minut tilbage var det GOG, der bragte sig i front for første gang i kampen.

Det efterfølgende angreb resulterede i en scoring af Sebastian Barthold med tre sekunder tilbage, og det hele endte derfor uafgjort 30-30 i dagens topbrag.

Set over 60 minutter var det et ærgerligt pointtab efter at have været i kontrol i store dele af kampen, og samtidigt kan vi, med tanke på den nervepirrende afslutning, glæde os over, at begge point ikke røg til Fyn.

Resultatet betyder, at vi fastholder andenpladsen i HTH Herreligaen med fire point op til dagens modstander.

Næste kamp er på onsdag, hvor vi hjemme i Sparekassen Danmark Arena får besøg af Pick Szeged. Køb din billet til denne kamp her. 

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 11, Lukas Sandell 5, Benjamin Jakobsen 4, Kristian Bjørnsen 3, Buster Juul 2, Sebastian Barthold 2, Nikolaj Læsø 2, Henrik Møllgaard 1. 

GOG målscorere:
Simon Pytlick 6, Jerry Tollbring 6, Mathias Gidsel 6, Oscar Bergendahl 3, Lukas Jørgensen 3, Emil Madsen 2, Emil Lærke 2, Kasper Kildelund 1, Morten Olsen 1. 

Udvisninger

Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
GOG: 4 x 2 min. 

Redninger

Mikael Aggefors: 10/38 (26 %)
Simon Gade: 0/1

Torbjørn Bergerud: 13/43 (30 %)

Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 4.637. 
 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse