MicrosoftTeams-image (3)

Pointdeling i nervepirrende topbrag

Vi førte i langt størstedelen af kampen, men gæsterne fra GOG kom tilbage mod slutningen og bragte sig foran for første gang ved stillingen 29-30. En efterfølgende scoring af Sebastian Barthold i de døende sekunder sikrede en pointdeling i topkampen.

Der var lagt op til et brag af en kamp i Sparekassen Danmark Arena, hvor HTH Herreligaens nummer 1 og 2 tørnede sammen – og der blev spænding for alle pengene til sidste fløjt.

Fra start kom vi rigtig godt fra land. Vi ramte den helt rette intensitet defensivt, og der skulle således gå otte minutter, før gæsterne kom på tavlen for første gang.

Efter tolv minutter var det fortsat kun blevet til en enkelt GOG-scoring, og det førte til en timeout fra gæsterne ved stillingen 5-1 i vores favør.

Det fik sat gang i scoringen hos gæsterne, men det var stadig med os i front gennem hele første halvleg, og med en afsluttende scoring fra Kristian Bjørnsen gik vi til pause foran 17-13.

Efter pausen fortsatte vi vores gode spil, og særligt Felix Claar var flyvende. Det hjalp til at udbygge føringen til 25-19 halvvejs i anden halvleg.

Herfra gik det stærkt. Et par lette mål til gæsterne startede en stime, og ti minutter senere var det helt lige ved 26-26.

I slutfasen var vi foran af flere omgange, men med et minut tilbage var det GOG, der bragte sig i front for første gang i kampen.

Det efterfølgende angreb resulterede i en scoring af Sebastian Barthold med tre sekunder tilbage, og det hele endte derfor uafgjort 30-30 i dagens topbrag.

Set over 60 minutter var det et ærgerligt pointtab efter at have været i kontrol i store dele af kampen, og samtidigt kan vi, med tanke på den nervepirrende afslutning, glæde os over, at begge point ikke røg til Fyn.

Resultatet betyder, at vi fastholder andenpladsen i HTH Herreligaen med fire point op til dagens modstander.

Næste kamp er på onsdag, hvor vi hjemme i Sparekassen Danmark Arena får besøg af Pick Szeged. Køb din billet til denne kamp her. 

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 11, Lukas Sandell 5, Benjamin Jakobsen 4, Kristian Bjørnsen 3, Buster Juul 2, Sebastian Barthold 2, Nikolaj Læsø 2, Henrik Møllgaard 1. 

GOG målscorere:
Simon Pytlick 6, Jerry Tollbring 6, Mathias Gidsel 6, Oscar Bergendahl 3, Lukas Jørgensen 3, Emil Madsen 2, Emil Lærke 2, Kasper Kildelund 1, Morten Olsen 1. 

Udvisninger

Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
GOG: 4 x 2 min. 

Redninger

Mikael Aggefors: 10/38 (26 %)
Simon Gade: 0/1

Torbjørn Bergerud: 13/43 (30 %)

Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 4.637. 
 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse