pokaler_header_new

Pokal-avancement skal sikres

I morgen drager vi sydpå, hvor Fredericia HK 1990 venter i 6. runde af Santander Cup. Der er kampstart kl. 19.00.

En sejr i morgendagens kamp vil sikre deltagelse i Santander Cup på den anden side af sommerferien, hvor Dansk Håndbold Forbund overtager afviklingen af turneringen. Det er naturligvis også sejren, vi går efter, og alt andet end avancement videre vil da også være en stor skuffelse.

Modstanderholdet fra Fredericia skal dog ikke undervurderes. De har gjort en god figur i 1. division, og det bliver bestemt ingen walkover, når der fløjtes til start. De ligger i øjeblikket på en delt fjerdeplads i 1. division, hvor de har vundet deres seneste fire kampe. Morgendagens modstander slutter dermed lige uden for placeringerne, som giver mulighed for oprykning til 888ligaen.

Vi kommer til kampen med masser af selvtillid ovenpå sidste uges forløsende afslutning på grundspillet, der gav os et point med videre til slutspillet, som starter i næste uge – dette skal vi bygge videre på i morgen.

Kampen bliver uden deltagelse af Magnus Saugstrup og Sebastian Barthold, der begge er optaget af landsholdstjeneste. Mikael Aggefors er ligeledes med landsholdet denne uge, men han når at støde til holdet forud for kampen i Fredericia.

Skulle man have lyst til at tage turen sydpå for at opleve kampen på tætteste hold, kan vi glæde jer med, at der er gratis entré til kampen. Til de medrejsende Aalborg-tilhængere er BLOK E reserveret, og vi opfordrer derfor eventuelt medrejsende fans til at placere sig i BLOK E.

Kampen starter kl. 19.00 og dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding. På vores Facebookside vil vi i morgen lave et opslag i forbindelse med kampen, hvor man løbende kan blive opdateret på stillingen undervejs.  

 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...