pokaler_header_new

Pokal-kvartfinale spilles tirsdag 16. oktober i Gigantium

Den vigtige kvartfinale i pokalturneringen mod Team Sydhavsøerne er nu fastlagt til tirsdag 16. oktober kl. 18.30 i Gigantium Arena. En kamp, der som bekendt gælder en plads i Final4, der spilles i den første weekend af februar 2013.

Vi sikrede os adgang til kvartfinalen med sejren på 26-21 over Team Tvis Holstebro i 1/8-finalen, og lodtrækningen gav os Team Sydhavsøerne fra 1. division som modstander som modstander.

– Vi har nuppet sæsonens første tiel som vinder af Super Cup, og deltagelse i Final4 er andet af sæsonens sportslige mål, så derfor er kvartfinalen mod Sydhavsøerne en meget vigtig kamp for os, siger direktør Jan Larsen.  Sydhavsøerne har spillet i 1. division i mange sæsoner og har mange spillere med liga-erfaring på holdet, så vi går til kampen mod største alvor.

Team Sydhavsøerne har hjemme i Maribo og er kommet fra start i 1. division med to sejre i tre kampe. Holdet har vundet hjemmekampene over Holte IF og Stoholm IF, men tabt på udebane til Ajax.

Holdets profiler er blandt andre Frederik Nielsen, der har spillet liga for FIF, Nordsjælland Håndbold og Mors-Thy, Kim Jørgensen, der har spillet for Skjern og Århus, Ronni Vilstrup, der har spillet i Århus, Danni Jørgensen, Andreas Stryger, Tim Udby og Jesper Thomns.

 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...