MicrosoftTeams-image (3)

Pokal-kvartfinale spilles tirsdag 16. oktober i Gigantium

Den vigtige kvartfinale i pokalturneringen mod Team Sydhavsøerne er nu fastlagt til tirsdag 16. oktober kl. 18.30 i Gigantium Arena. En kamp, der som bekendt gælder en plads i Final4, der spilles i den første weekend af februar 2013.

Vi sikrede os adgang til kvartfinalen med sejren på 26-21 over Team Tvis Holstebro i 1/8-finalen, og lodtrækningen gav os Team Sydhavsøerne fra 1. division som modstander som modstander.

– Vi har nuppet sæsonens første tiel som vinder af Super Cup, og deltagelse i Final4 er andet af sæsonens sportslige mål, så derfor er kvartfinalen mod Sydhavsøerne en meget vigtig kamp for os, siger direktør Jan Larsen.  Sydhavsøerne har spillet i 1. division i mange sæsoner og har mange spillere med liga-erfaring på holdet, så vi går til kampen mod største alvor.

Team Sydhavsøerne har hjemme i Maribo og er kommet fra start i 1. division med to sejre i tre kampe. Holdet har vundet hjemmekampene over Holte IF og Stoholm IF, men tabt på udebane til Ajax.

Holdets profiler er blandt andre Frederik Nielsen, der har spillet liga for FIF, Nordsjælland Håndbold og Mors-Thy, Kim Jørgensen, der har spillet for Skjern og Århus, Ronni Vilstrup, der har spillet i Århus, Danni Jørgensen, Andreas Stryger, Tim Udby og Jesper Thomns.

 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse