MicrosoftTeams-image (3)

Pokal-modstander kommer med stor power

Det gælder en plads i 1/8 finalerne i pokalturneringen, når vi fredag aften skal i kamp igen i pokalturneringen. En vigtig kamp, når ambitionen til næste sæson igen er en plads i Final4. På udebane i Invactor Arena i Ribe møder vi fusionsklubben Ribe-Esbjerg HH, der efter en flot sæson sikrede sig oprykning til ligaen flere uger, før tuneringen sluttede.

Holdet spillede 26 kampe og fik 48 point – altså kun to nederlag og ingen uafgjorte. Mest scorende angreb i rækken og bedste forsvar.

– Vi ved, at Ribe-Esbjerg kommer med fuld power fra kampens start. De har set frem til denne kamp længe for at prøve kræfter med etableret liga-hold, og vi skal spille op til vort bedste for at vinde. Der bliver knald på, men samtidig er det rart for os igen at finde timingen frem efter næste to ugers kamppause i slutspillet – så vi er rustet til den vanskelige og meget vigtige udekamp i slutspillet mod BSV på onsdag, siger cheftræner Robert Hedin.

Da denne runde i pokalen fortsat er under Jydsk Håndbold Forbund og dermed ikke landsdækkende, kan karantæneramte Jonas Larholm være med i kampen.

Ribe-Esbjergs træner, den tidligere Fredericia-spiller og træner – og fighter – Nick Rasmussen råder et mandskab med mange liga-kampe for andre klubber, primært for Fredericia og Skjern. Det gælder spillere som Dennis Mathiasen, Simon Krogh, Jeppe Riber, Rasmus Bertelsen, Lars Nielsen, Mads Overgaard og Ronnie Mathiasen. På mål Lars Knudsen, der har haft en flot sæson.

– Ribe-Esbjerg er kendt for at dække offensivt, så vi skal have tempo og bevægelse i angrebsspillet, samtidig med at vi skal dække godt op og udnytte mulighederne i kontraspillet, siger Robert Hedin.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse