pokaler_header_new

Pokal-modstander kommer med stor power

Det gælder en plads i 1/8 finalerne i pokalturneringen, når vi fredag aften skal i kamp igen i pokalturneringen. En vigtig kamp, når ambitionen til næste sæson igen er en plads i Final4. På udebane i Invactor Arena i Ribe møder vi fusionsklubben Ribe-Esbjerg HH, der efter en flot sæson sikrede sig oprykning til ligaen flere uger, før tuneringen sluttede.

Holdet spillede 26 kampe og fik 48 point – altså kun to nederlag og ingen uafgjorte. Mest scorende angreb i rækken og bedste forsvar.

– Vi ved, at Ribe-Esbjerg kommer med fuld power fra kampens start. De har set frem til denne kamp længe for at prøve kræfter med etableret liga-hold, og vi skal spille op til vort bedste for at vinde. Der bliver knald på, men samtidig er det rart for os igen at finde timingen frem efter næste to ugers kamppause i slutspillet – så vi er rustet til den vanskelige og meget vigtige udekamp i slutspillet mod BSV på onsdag, siger cheftræner Robert Hedin.

Da denne runde i pokalen fortsat er under Jydsk Håndbold Forbund og dermed ikke landsdækkende, kan karantæneramte Jonas Larholm være med i kampen.

Ribe-Esbjergs træner, den tidligere Fredericia-spiller og træner – og fighter – Nick Rasmussen råder et mandskab med mange liga-kampe for andre klubber, primært for Fredericia og Skjern. Det gælder spillere som Dennis Mathiasen, Simon Krogh, Jeppe Riber, Rasmus Bertelsen, Lars Nielsen, Mads Overgaard og Ronnie Mathiasen. På mål Lars Knudsen, der har haft en flot sæson.

– Ribe-Esbjerg er kendt for at dække offensivt, så vi skal have tempo og bevægelse i angrebsspillet, samtidig med at vi skal dække godt op og udnytte mulighederne i kontraspillet, siger Robert Hedin.

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...