MicrosoftTeams-image (3)

Pokaldrama i Gudme: Sejr på 29-28 efter Kjelling-show

Sikke et pokaldrama. I en tætpakket Gudme-hal som i de gode gamle dage balancerede Aalborg Håndbold i lange perioder af kampen på randen af et pokal knock out. 
 
Kun takket være en enkeltmands præstation i særklasse af Kristian Kjelling i 2. halvleg er vi klar til kvartfinalen i Nordea Cup. Sejren blev på 29-28 efter GOG-føring på 15-12 ved pausen.

Vi scorede 17 mål i 2. halvleg, og heraf tegnede Kjelling sig for de 11 – endda alle rene mål. Han tog simpelt hen sagen i egen håndbold, for spillet fungerede ikke. En anden væsenlig årsag til sejren var stærkt målmandsspil af Ole Erevik i samtlige 60 minutter.

Afslutningen blev et sandt drama, hvor det fynske 1. divisionshold førte 26-24 med otte minutter tilbage. Vi kom foran 27-26, men det blev lige igen og to minutter før tid stod det 28-28. Bagersted scorede til 29-28, og selv om GOG havde bolden i det sidste minut, lykkedes det ikke at score.

Lettelse i Aalborg Håndbold-lejren – fynsk skuffelse, men stor ros til fynboerne, der spillede en flot kamp og udnyttede, at de rød-hvide aldrig fik spillet til at fungere efter en let føring på 7-4 efter 10 minutter. Holdene fulgtes ad til 10-10, men så trak hjemmeholdet fra til pauseføringen på 15-12.

Det blev 17-12 straks i 2. halvleg, men så indlledte Kjelling sit raid, og det blev 20-20. Som beskrevet fugltes holdene ad lige det sidste, men over alle strålede Kristian Kjelling, som holdet kan takke for pladsen i kvartfinalen.

Der trækkes lod til kvartfinalen i begyndelse af september, og kampen skal være spillet senest 29. oktober.

Målscorere for Aalborg Håndbold:

Kristian Kjelling 13, Jacob Bagersted 4, Henrik Møllgaard 4, Jonas Larholm 3, Jan lennartsson 3 og Håvard Tvedten 2 (1).

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...