pokaler_header_new

Pokaldrama i Gudme: Sejr på 29-28 efter Kjelling-show

Sikke et pokaldrama. I en tætpakket Gudme-hal som i de gode gamle dage balancerede Aalborg Håndbold i lange perioder af kampen på randen af et pokal knock out. 
 
Kun takket være en enkeltmands præstation i særklasse af Kristian Kjelling i 2. halvleg er vi klar til kvartfinalen i Nordea Cup. Sejren blev på 29-28 efter GOG-føring på 15-12 ved pausen.

Vi scorede 17 mål i 2. halvleg, og heraf tegnede Kjelling sig for de 11 – endda alle rene mål. Han tog simpelt hen sagen i egen håndbold, for spillet fungerede ikke. En anden væsenlig årsag til sejren var stærkt målmandsspil af Ole Erevik i samtlige 60 minutter.

Afslutningen blev et sandt drama, hvor det fynske 1. divisionshold førte 26-24 med otte minutter tilbage. Vi kom foran 27-26, men det blev lige igen og to minutter før tid stod det 28-28. Bagersted scorede til 29-28, og selv om GOG havde bolden i det sidste minut, lykkedes det ikke at score.

Lettelse i Aalborg Håndbold-lejren – fynsk skuffelse, men stor ros til fynboerne, der spillede en flot kamp og udnyttede, at de rød-hvide aldrig fik spillet til at fungere efter en let føring på 7-4 efter 10 minutter. Holdene fulgtes ad til 10-10, men så trak hjemmeholdet fra til pauseføringen på 15-12.

Det blev 17-12 straks i 2. halvleg, men så indlledte Kjelling sit raid, og det blev 20-20. Som beskrevet fugltes holdene ad lige det sidste, men over alle strålede Kristian Kjelling, som holdet kan takke for pladsen i kvartfinalen.

Der trækkes lod til kvartfinalen i begyndelse af september, og kampen skal være spillet senest 29. oktober.

Målscorere for Aalborg Håndbold:

Kristian Kjelling 13, Jacob Bagersted 4, Henrik Møllgaard 4, Jonas Larholm 3, Jan lennartsson 3 og Håvard Tvedten 2 (1).

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...