pokal header web

Pokaldrømmen brast

Det blev desværre ikke denne gang, vi kunne løfte pokaltrofæet for første gang. Det måtte vi sande oven på dagens 23-32 nederlag i semifinalen ved Santander Final4 mod GOG.

De første minutter var vi fint med, og vi bragte os i front 3-2 efter fem minutters spil. Det skulle dog vise sig at blive vores eneste føring i kampen, og GOG tog herefter teten.

Fynboerne bragte sig foran med fem undervejs i første halvleg. Men vi formåede at lukke noget af forspringet, så GOG på et straffemål efter tid kunne gå til pause foran 12-15.

Fra anden halvlegs start hang vi på, men vi kæmpede fortsat med tingene. Dette blev ikke bedre, da René Antonsen måtte indkassere et direkte rødt kort, som han fik efter lidt tumult ved en to-minutters udvisning.

GOG udbyggede efterfølgende langsomt deres føring, og mens de spillede en flot kamp, så havde vi rigtig svært ved at få tingene til at fungere. Det betød også, at vi måtte tage flere chancer og forcere for at have mulighed for at komme igen.

Det endte desværre med den modsatte effekt. Forceringerne førte til flere fejl, og det udnyttede fynboerne konsekvent til at udbygge føringen og hive sejren hjem på 23-32.

Endnu en gang må vi derfor sidde med en dårlig fornemmelse efter en pokalsemifinale, og femte gang ved et Final4 blev altså desværre ikke lykkens gang. I morgen venter Ribe-Esbjerg HH i kampen om tredjepladsen, efter de tabte 25-26 til TTH Holstebro på et mål i sidste sekund.

En stor tak skal lyde til de mange fans, der havde taget turen til Holstebro. Vi skal nu hurtigt op på hesten igen for allerede i morgen, vil vi kæmpe hårdt for at hive tredjepladsen i land. Allerede onsdag har vi endnu en vigtig kamp, når der venter en nøglekamp i VELUX EHF Champions League mod Meshkov Brest.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Simon Hald 5, Arnór Atlason 4, Martin Larsen 3, Andreas Holst 3, Buster Juul 3, Tobias Ellebæk 2, René Antonsen 2, Jacob Hessellund 1. 

Målscorere for GOG:
Lasse Møller 6, Niclas Kirkeløkke 5, Magnus Jøndal 3, Mark Strandgaard 3, Lasse Kronborg 3, Frederik Clausen 3, Emil Jakobsen 2, Gøran Johannesen 2, Henrik Jakobsen 2, Torsten Laen 1, Frederik Andersen 1, Emil Lærke 1. 

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min. + et direkte rødt kort.
GOG: 2 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen. 

Dagens tilskuertal i Gråkjær Arena, Holstebro var 3.173. 
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse