MicrosoftTeams-image (3)

Pokaljagt i BOXEN

I weekenden slutter sæsonen med et brag, når Santander Final4 løber af stablen, hvor vi jagter klubbens anden pokaltitel.

Vi kommer med masser af selvtillid i bagagen oven på en hæsblæsende og historisk uge, der har budt på finaledeltagelse ved EHF Final4 samt senest en fantastisk DM-triumf onsdag aften.

Nu jagter vi så en ny triumf, når vi skal forsøge at gentage kunststykket fra 2019, hvor vi sikrede os klubbens første pokaltitel – dengang også i BOXEN.

Modstanderen i semifinalen bliver de nykårede bronzevindere og vindere af grundspillet i form af GOG. De to øvrige deltagere er Skjern og Mors-Thy.

Vores semifinale bliver spillet lørdag kl. 16.00, og du kan følge med direkte på TV2.

Vil du opleve pokalfesten helt tæt på, er der løsrevet enkelte ledige billetter – disse kan købes her. Husk at klikke på vores logo og bliv en del af de mange hundrede Aalborg tilhængere, der er på plads i BOXEN.
 
Læs Santander Final4 kampprogrammet her.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse