MicrosoftTeams-image (3)

Pokalkamp på udebane i aften mod Hasle KFUM i Aarhus

Når vi kl. 19.15 i aften møder Hasle KFUM på udebane i Landspokalturneringen gælder det en billet til 1/8-finalen, der spilles efter sommerferien.

Kampen i aften er i sjette og sidste runde under Jydsk Håndbold Forbund, hvorefter turneringen overgår til Dansk Håndbold Forbund.

Aftenens modstander, Hasle KFUM er netop rykket ud af 3. division og skal således spille i jyllandsserien næste sæson. Kampen spilles i Hasle-Hallen i Aarhus.

Cheftræner Jesper Jensen har suppleret truppen med de tre U 18-spillere, Marcus Jørgensen, Joshua Grace og Mathias Pedersen.

Niclas Barud er med sikkerhed ude af aftenens kamp med den fodskade, han pådrog sig midt i 1. halvleg i kampen i Silkeborg i søndags.

 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse