MicrosoftTeams-image (3)

Pokalkamp på udebane i aften mod Hasle KFUM i Aarhus

Når vi kl. 19.15 i aften møder Hasle KFUM på udebane i Landspokalturneringen gælder det en billet til 1/8-finalen, der spilles efter sommerferien.

Kampen i aften er i sjette og sidste runde under Jydsk Håndbold Forbund, hvorefter turneringen overgår til Dansk Håndbold Forbund.

Aftenens modstander, Hasle KFUM er netop rykket ud af 3. division og skal således spille i jyllandsserien næste sæson. Kampen spilles i Hasle-Hallen i Aarhus.

Cheftræner Jesper Jensen har suppleret truppen med de tre U 18-spillere, Marcus Jørgensen, Joshua Grace og Mathias Pedersen.

Niclas Barud er med sikkerhed ude af aftenens kamp med den fodskade, han pådrog sig midt i 1. halvleg i kampen i Silkeborg i søndags.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse