MicrosoftTeams-image (3)

Praktisk info til aftenens testkamp mod Flensborg

Læs praktiske informationer til fredag aftens preseason-kamp og spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena.

Billetter

Aftenens kamp er udsolgt.

Skulle der blive frigivet yderligere siddepladser fra sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, vil disse omgående blive sat til salg via linket nedenfor, så hold løbende øje med siden.

Har du et kort med fast adgang, og er du forhindret i at komme til kampen, så husk, at du har mulighed for at udlåne pladsen/pladserne eller frigive din plads via dit login til billetshoppen. Se her hvordan du gør.

Tak fordi du hjælper med at fylde arenaen ved at glæde andre!

Lancering af de nye spillertrøjer

I forbindelse med aftenens kamp kan du naturligvis se, prøve og købe de nye hummel spillertrøjer til den kommende sæson.

Herudover finder du som altid både sweatshirts, T-shirts og meget, meget mere i vores merchandiseshop i arenaen.

Adgang og parkering

Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner kl. 17.00, og adgang sker via foyeren i Gigantium.

Vi bliver fredag aften rigtig mange tilskuere, og vi opfordrer derfor alle til at komme i god tid, samt til at benytte offentlig transport eller at parkere bilen ved en af de decentrale P-pladser i nærområdet

Ta’ bussen gratis!
Husk at du fortsat gratis kan tage NT busser og NJ tog i hele Nordjylland til og fra kampen ved at fremvise en gyldig billet.

Læs og se mere her om parkeringsmuligheder og offentlig transport til Sparekassen Danmark Arena.

Program for dagen

Kl. 17.00 Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner

Kl. 17.30 DRINX Caféen åbner

Kl. 17.50 Spillerpræsentation på scenen i DRINX Caféen, hvor samtlige spillere præsenteres og interviewes.

Har du ikke billet til DRINX Caféen, kan du tage plads ved vores opstillede caféborde og lytte med, ligesom du kan forsyne dig i pølseboderne, hvor der også er kolde drikkevarer, popcorn og snacks.

Kl. 18.30 Afslutning på spillerpræsentationen

Kl. 18.45 Spillerne varmer op på banen

Kl. 19.30 Kampstart Aalborg Håndbold-SG Flensburg Handewitt.

Ca. kl. 21.00 Umiddelbart efter kampen vil der være autografskrivning med spillere fra begge hold, dette vil foregå i fanområdet bag Hybel Tribunen, mens der på scenen i DRINX Caféen vil være interviews med reaktioner fra spillere og trænere. 

Ny bod til mad og drikkevarer

Til den nye sæson vil der fremover være endnu en mulighed for fans og tilskuere til at handle i forbindelse med kampene i Sparekassen Danmark Arena. Den nye bod vil være placeret i hjørnet bag sektion O, og vil være let tilgængelig for alle tilskuere fra sektion K til Q. 

Affaldssortering i Sparekassen Danmark Arena

Husk at vi i samarbejde med Aalborg Kommune har indført affaldssortering i arenaen og vi opfordrer derfor alle tilskuere til at sortere deres affald inden det smides ud.

Rygning

Gigantiums regler betyder, at det kun er tilladt at ryge udendørs ved hovedindgangen, hvor et særligt rygeområde er markeret.

Vi glæder os til at se alle vores fans til den tredje og afgørende DM-finale i Sparekassen Danmark Arena!

fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...
Skive2

Arbejdssejr over Skive fH gav pokal-avancement

Mikkel Hansen gjorde comeback, da et oplagt Skive-mandskab indledningsvis voldte Aalborg Håndbold problemer, inden man i anden halvleg trak afgørende fra og sejrede 32-27. Tirsdag aften begyndte vejen tilbage mod...

Håndbold i verdensklasse