MicrosoftTeams-image (3)

Praktisk info til dagens kamp mod GOG

Læs praktiske informationer forud for eftermiddagens kamp i HTH Herreligaen i Sparekassen Danmark Arena.

Billetter

Dagens kamp er helt udsolgt.

Har du et kort med fast adgang, og er du forhindret i at komme til kampen, så husk, at du har mulighed for at udlåne pladsen/pladserne eller frigive din plads via dit login til billetshoppen. Se her hvordan du gør.

Adgang og parkering

Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner kl. 13.30, og adgang sker via foyeren i Gigantium.

Vi bliver lørdag mange tilskuere, og vi opfordrer derfor alle til at komme i god tid.

Læs mere her om parkeringsmuligheder og offentlig transport til Sparekassen Danmark Arena.

Aktiviteter på dagen

Dagens matchpartner Himmerland Forsikring vil være til stede i Arenaen. Besøg deres stand og få et godt tilbud på din forsikring.

Som noget nyt kan du nu købe Faxe Kondi til vores hjemmekampe. Det markerer Faxe Kondi ved hovedindgangen, hvor der inden og efter kampen uddeles smagsprøver på den nye Faxe Kondi Appelsin, mens du også kan deltage i fede konkurrencer.

Du kan som altid besøge vores selfie-stand og tage et fanbillede.

I DRINX Caféen vil der være interviews og optakt til kampen cirka fra kl. 15.10.

Har du ikke billet hertil, kan du tage plads ved vores opstillede caféborde og lytte med, ligesom du kan forsyne dig i pølseboderne, hvor der også er kolde drikkevarer, popcorn og snacks.

10 minutter efter kampens afslutning vil der ved banen være autografskrivning med alle spillere fra Aalborg Håndbold og GOG.

Merchandise

I dagens anledning giver Himmerland Forsikring en rabatkupon på 100 kr. rabat ved køb af mere end 400 kr. i vores merchandisebutik (en kupon pr. transaktion). Du modtager din kupon efter indgangen til arenaen.

Du kan som altid blive klædt på til kamp i vores merchandisebutik i arenaen, hvor du både finder spillertrøjer, sweatshirts, T-shirts og meget meget mere.

Rygning

Gigantiums regler betyder, at det kun er tilladt at ryge udendørs ved hovedindgangen, hvor et særligt rygeområde er markeret.

Vi glæder os til at se alle vores fans til årets første håndboldbrag i Sparekassen Danmark Arena!

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse