MicrosoftTeams-image (3)

Praktisk info til lørdagens afgørende DM-finale

Læs praktiske informationer til lørdagens DM-finale i Sparekassen Danmark Arena.

Billetter

Den tredje DM-finale er udsolgt.

Skulle der blive frigivet yderligere siddepladser fra sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, vil disse omgående blive sat til salg via linket nedenfor, så hold løbende øje med siden.

Har du et kort med fast adgang, og er du forhindret i at komme til kampen, så husk, at du har mulighed for at udlåne pladsen/pladserne eller frigive din plads via dit login til billetshoppen. Se her hvordan du gør.

Tak fordi du hjælper med at fylde arenaen ved at glæde andre!

Kom i rødt!

Vi opfordrer alle fans og tilskuere til at komme i rødt lørdag eftermiddag, for at give holdet den bedst tænkelige opbakning.

Har du ikke en rød trøje, så kig forbi vores merchandisebutik, hvor du kan blive klædt på til kamp til ekstra fordelagtig pris.

Lige nu kan du købe de populære hjemmebane-spillertrøjer, samt målmandstrøjer og de hvide udebanetrøjer, for kun 299 kr. for voksne og 249 kr. for børn – spar 200 kroner!. I tidsrummet 11.30-12.00 får du også gratis tryk på kamptrøjer.

Samtidig kan du kan købe alle hjemme- og udebaneshorts for blot 100 kr.!

Herudover finder du både sweatshirts, T-shirts og meget, meget mere i butikken.

Adgang og parkering

Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner kl. 11.00, og adgang sker via foyeren i Gigantium.

Vi bliver lørdag rigtig mange tilskuere, og vi opfordrer derfor alle til at komme i god tid, samt til at benytte offentlig transport eller at parkere bilen ved en af de decentrale P-pladser i nærområdet

Ta’ bussen gratis!
Husk at du fortsat gratis kan tage NT busser og NJ tog i hele Nordjylland til og fra kampen ved at fremvise en gyldig billet.

Læs og se mere her om parkeringsmuligheder og offentlig transport til Sparekassen Danmark Arena.

Aktiviteter på dagen

Vi inviterer indenfor til DM-fest, hvor foyer og arena er særligt pyntet op til finalekampen.

I foyeren varmer DJ Beatchuggers op til dagens opgør og her kan du også prøve Aalborg Håndbolds guld-lykkehjul og vinde gyldne præmier eller du kan besøge DRINX-baren, hvor du kan købe kolde fadøl.  

I fanzonen i arenaen kan du besøge dagens matchpartner Bläkläders stand, hvor du får mulighed for at vise dine evne med en hammer ved at dyste i at slå søm i og vinde flotte præmier. 

I DRINX Caféen vil der være interviews og optakt til kampen cirka fra kl. 12.15.

Har du ikke billet hertil, kan du tage plads ved vores opstillede caféborde og lytte med, ligesom du kan forsyne dig i pølseboderne, hvor der også er kolde drikkevarer, popcorn og snacks.

Kort før kampstart afsynges nationalsangen, som vi opfordrer alle tilskuere til at synge med på.

Umiddelbart efter kampen vil der være præmieoverrækkelse på banen, mens der efterfølgende i fanzonen bag tribunerne vil være afskedsarrangement og afrunding på sæsonen – naturligvis med mulighed for at købe kolde drikkevarer.

Affaldssortering i Sparekassen Danmark Arena

Husk at vi i samarbejde med Aalborg Kommune har indført affaldssortering i arenaen og vi opfordrer derfor alle tilskuere til at sortere deres affald inden det smides ud.

Rygning

Gigantiums regler betyder, at det kun er tilladt at ryge udendørs ved hovedindgangen, hvor et særligt rygeområde er markeret.

Vi glæder os til at se alle vores fans til den tredje og afgørende DM-finale i Sparekassen Danmark Arena!

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse