MicrosoftTeams-image (3)

Praktisk info til lørdagens afgørende DM-finale

Læs praktiske informationer til lørdagens DM-finale i Sparekassen Danmark Arena.

Billetter

Den tredje DM-finale er udsolgt.

Skulle der blive frigivet yderligere siddepladser fra sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, vil disse omgående blive sat til salg via linket nedenfor, så hold løbende øje med siden.

Har du et kort med fast adgang, og er du forhindret i at komme til kampen, så husk, at du har mulighed for at udlåne pladsen/pladserne eller frigive din plads via dit login til billetshoppen. Se her hvordan du gør.

Tak fordi du hjælper med at fylde arenaen ved at glæde andre!

Kom i rødt!

Vi opfordrer alle fans og tilskuere til at komme i rødt lørdag eftermiddag, for at give holdet den bedst tænkelige opbakning.

Har du ikke en rød trøje, så kig forbi vores merchandisebutik, hvor du kan blive klædt på til kamp til ekstra fordelagtig pris.

Lige nu kan du købe de populære hjemmebane-spillertrøjer, samt målmandstrøjer og de hvide udebanetrøjer, for kun 299 kr. for voksne og 249 kr. for børn – spar 200 kroner!. I tidsrummet 11.30-12.00 får du også gratis tryk på kamptrøjer.

Samtidig kan du kan købe alle hjemme- og udebaneshorts for blot 100 kr.!

Herudover finder du både sweatshirts, T-shirts og meget, meget mere i butikken.

Adgang og parkering

Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner kl. 11.00, og adgang sker via foyeren i Gigantium.

Vi bliver lørdag rigtig mange tilskuere, og vi opfordrer derfor alle til at komme i god tid, samt til at benytte offentlig transport eller at parkere bilen ved en af de decentrale P-pladser i nærområdet

Ta’ bussen gratis!
Husk at du fortsat gratis kan tage NT busser og NJ tog i hele Nordjylland til og fra kampen ved at fremvise en gyldig billet.

Læs og se mere her om parkeringsmuligheder og offentlig transport til Sparekassen Danmark Arena.

Aktiviteter på dagen

Vi inviterer indenfor til DM-fest, hvor foyer og arena er særligt pyntet op til finalekampen.

I foyeren varmer DJ Beatchuggers op til dagens opgør og her kan du også prøve Aalborg Håndbolds guld-lykkehjul og vinde gyldne præmier eller du kan besøge DRINX-baren, hvor du kan købe kolde fadøl.  

I fanzonen i arenaen kan du besøge dagens matchpartner Bläkläders stand, hvor du får mulighed for at vise dine evne med en hammer ved at dyste i at slå søm i og vinde flotte præmier. 

I DRINX Caféen vil der være interviews og optakt til kampen cirka fra kl. 12.15.

Har du ikke billet hertil, kan du tage plads ved vores opstillede caféborde og lytte med, ligesom du kan forsyne dig i pølseboderne, hvor der også er kolde drikkevarer, popcorn og snacks.

Kort før kampstart afsynges nationalsangen, som vi opfordrer alle tilskuere til at synge med på.

Umiddelbart efter kampen vil der være præmieoverrækkelse på banen, mens der efterfølgende i fanzonen bag tribunerne vil være afskedsarrangement og afrunding på sæsonen – naturligvis med mulighed for at købe kolde drikkevarer.

Affaldssortering i Sparekassen Danmark Arena

Husk at vi i samarbejde med Aalborg Kommune har indført affaldssortering i arenaen og vi opfordrer derfor alle tilskuere til at sortere deres affald inden det smides ud.

Rygning

Gigantiums regler betyder, at det kun er tilladt at ryge udendørs ved hovedindgangen, hvor et særligt rygeområde er markeret.

Vi glæder os til at se alle vores fans til den tredje og afgørende DM-finale i Sparekassen Danmark Arena!

fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...

Håndbold i verdensklasse