pokaler_header_new

Praktisk information til aftenens kamp

Fredag aften går det løs i Jutlander Bank Arena for første gang i denne sæson, når vi får besøg af IK Sävehof i opstartens afsluttende testkamp.
 
Dørene åbner kl. 17.45, og vi opfordrer alle til at komme i god tid, da der vil være spillerpræsentation fra kl. 18.15 – kampstart er kl. 19.30.
 
Til aftenens kamp gælder der fortsat enkelte restriktioner såsom sektionering med egen indgang og krav om coronapas (disse restriktioner ophører først efter 1. september). Alle billetindehavere har modtaget en mail med specifik information omkring deres indgang – alt information er også samlet på denne side.
 
Grundet sektioneringen kan der forekomme et begrænset udvalg i boderne i nogle af zonerne. Det vil dog som minimum være muligt at forsyne sig med kolde drikkevarer, sandwich og slik.
 
Til aftenens kamp vil der også være en merchandise-bod i hver sektion. Her kan du bl.a. forudbestille vores 10-års jubilæumstrøje – denne kan også bestilles via dette link.
 
Har du endnu ikke sikret dig billet, kan du fortsat nå det via vores billetshop.
 
Vi glæder os til at se vores fantastiske fans igen og sammen skyde en ny spændende sæson i gang!

 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...