MicrosoftTeams-image (3)

Praktisk information til aftenens kamp

Fredag aften går det løs i Jutlander Bank Arena for første gang i denne sæson, når vi får besøg af IK Sävehof i opstartens afsluttende testkamp.
 
Dørene åbner kl. 17.45, og vi opfordrer alle til at komme i god tid, da der vil være spillerpræsentation fra kl. 18.15 – kampstart er kl. 19.30.
 
Til aftenens kamp gælder der fortsat enkelte restriktioner såsom sektionering med egen indgang og krav om coronapas (disse restriktioner ophører først efter 1. september). Alle billetindehavere har modtaget en mail med specifik information omkring deres indgang – alt information er også samlet på denne side.
 
Grundet sektioneringen kan der forekomme et begrænset udvalg i boderne i nogle af zonerne. Det vil dog som minimum være muligt at forsyne sig med kolde drikkevarer, sandwich og slik.
 
Til aftenens kamp vil der også være en merchandise-bod i hver sektion. Her kan du bl.a. forudbestille vores 10-års jubilæumstrøje – denne kan også bestilles via dette link.
 
Har du endnu ikke sikret dig billet, kan du fortsat nå det via vores billetshop.
 
Vi glæder os til at se vores fantastiske fans igen og sammen skyde en ny spændende sæson i gang!

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse