MicrosoftTeams-image (3)

Praktisk information til aftenens kamp

Fredag aften går det løs i Jutlander Bank Arena for første gang i denne sæson, når vi får besøg af IK Sävehof i opstartens afsluttende testkamp.
 
Dørene åbner kl. 17.45, og vi opfordrer alle til at komme i god tid, da der vil være spillerpræsentation fra kl. 18.15 – kampstart er kl. 19.30.
 
Til aftenens kamp gælder der fortsat enkelte restriktioner såsom sektionering med egen indgang og krav om coronapas (disse restriktioner ophører først efter 1. september). Alle billetindehavere har modtaget en mail med specifik information omkring deres indgang – alt information er også samlet på denne side.
 
Grundet sektioneringen kan der forekomme et begrænset udvalg i boderne i nogle af zonerne. Det vil dog som minimum være muligt at forsyne sig med kolde drikkevarer, sandwich og slik.
 
Til aftenens kamp vil der også være en merchandise-bod i hver sektion. Her kan du bl.a. forudbestille vores 10-års jubilæumstrøje – denne kan også bestilles via dette link.
 
Har du endnu ikke sikret dig billet, kan du fortsat nå det via vores billetshop.
 
Vi glæder os til at se vores fantastiske fans igen og sammen skyde en ny spændende sæson i gang!

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse