pokal header web

Primo Tours Ligaen gør igen sit indtog

Onsdag aften er der igen ligahåndbold på programmet i Jutlander Bank Arena, når oprykkerne fra Fredericia Håndboldklub kommer på besøg. Kampstart er kl. 19.30.

I søndags blev vores ubesejrede stime brudt, men vi er opsatte på at komme tilbage på sejrskurs ved først givne mulighed.

Denne chance får vi allerede onsdag aften, når vi igen kan slå dørene op til tophåndbold. Det er med besøg fra Fredericia, der har fået en rigtig flot start på deres tilbagevenden til den bedste danske håndboldrække.

Onsdagens modstander har således hentet 7 point i lige så mange kampe, og oprykkerne er dermed kommet imponerende fra start i sæsonen.

Senest har de hentet overbevisende sejre mod henholdsvis KIF Kolding på udebane og så sent som mandag aften hjemme mod Nordsjælland.

Favoritværdigheden ligger dog klart på vores skuldre, og det er også en rolle, vi er klar til at påtage os, når vi skal forsvare vores position alene i toppen af Primo Tours Ligaen.

Der venter os dog uden tvivl et udehold fyldt med gå-på-mod, som har vist flot spil i sæsonen hidtil – bl.a. med sejr over GOG samt uafgjort mod vores nærmeste forfølgere Ribe-Esbjerg.

Mangler du et afbræk midt i efterårsferien, er der fortsat billetter til salg – så tag familien under armen og støt drengene i jagten på en ny ligasejr.

Køb din billet her.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse