MicrosoftTeams-image (3)

Primo Tours Ligaen ruller igen

Torsdag aften skal vi atter i aktion i Primo Tours Ligaen, når vi på udebane møder Århus Håndbold. Kampstart er kl. 20.00, og opgøret kan i øvrigt følges direkte på TV2 Sport.

Efter ligaens første to kampe, er der fortsat fire hold med maksimumpoint – to af disse tørner sammen i Århus torsdag aften.

Vores modstander har sikret sig sejre over KIF Kolding og Nordsjælland, mens vores fire point er kommet via sejre over ligeledes Nordsjælland og senest GOG.

Det bliver altså to hold fyldt med selvtillid, der tørner sammen. Kort inden ligasæsonen startede blev det ligeledes til pokalavancement for begge mandskaber.

Der venter os altså derfor en svær opgave mod et hjemmehold, der vil være opsatte på at fortsætte den gode stime fra indledningen af sæsonen.

Det samme gør sig i den grad også gældende for vores vedkommende, og vi ønsker at bygge videre på selvtilliden og det fine spil, inden vi i weekenden tager hul på VELUX EHF Champions League.

Vi har historien på vores side mod aarhusianerne. De seneste 11 indbyrdes opgør er vi således ubesejret, og 10 af disse er endt med nordjysk sejr – heraf de 9 seneste.

Sejrsstimen går vi efter at udvide til 10 i morgen mod et sultent hjemmehold, og det kommer til at kræve stor koncentration og kynisme, som vi har leveret i de tilspidsede momenter i vores seneste kampe.

Som tidligere nævnt kan man følge opgøret live på TV2 Sport. Kampstart er kl. 20.00, og optakten kan ses direkte fra kl. 19.30.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse