pokaler_header_new

PSG var for stor en mundfuld

Der blev spillet håndbold af højeste kaliber i aftenens kamp i Jutlander Bank Arena. Vi leverede en flot indsats, men måtte alligevel til sidst se os slået 26-30 af Paris Saint-Germain i dagens pre-season kamp.

På banen blev der leveret verdensklasse håndbold og kulissen uden for banen fulgte med – 4.660 tilskuere var på plads, og de var alle vidne til tophåndbold.

Vi hang efter fra begyndelsen af kampen, men vi fik kæmpet os tilbage i løbet af første halvleg. Efter de første 30 minutter havde PSG-mandskabet dog fået opbygget sig et lille forspring på 14-16.

Franskmændene anført af Remili, Hansen og Sagosen, der tilsammen stod for 19 af udeholdets scoringer, fastholdt føringen i anden halvleg. Vi blev ved med at fighte hele vejen rundt, men gæsterne var hele tiden et lille skridt foran, og de kunne derfor trække fire-måls sejren i land.

Hele holdet leverede dog en flot indsats båret frem af en forrygende opbakning fra Jutlander Bank Arena, og der var mange lovende takter at tage med til den kommende sæson.

Vores topscorer blev Henrik Møllgaard, der spillede en fremragende kamp mod sine gamle holdkammerater, mens vores nye norske målmand Kristian Sæverås også fortjener at blive nævnt for mange flotte redninger i anden halvleg. 

Næste gang vi træder på banen til kamp bliver det alvor – det er om syv dage i Santander Cup, hvor Nyborg venter i en kamp om at komme i kvartfinalen. Første ligakamp er hjemme i Aalborg fredag 31. august kl. 19.30 mod SønderjyskE. 

Matchfacts:

Aalborg Håndbold målscorere:
Henrik Møllgaard 6, Tobias Ellebæk 4, Buster Juul 3, Andreas Holst 3, Jesper Meinby 2, Mark Strandgaard 2, Magnus Saugstrup 2, Janus Smarason 2, Aleksander Selmar 1, Ómar Ingi Magnússon 1.

Paris Saint-Germain målscorere:
Nédim Rémili 9, Mikkel Hansen 6, Sander Sagosen 4, Nikola Karabatic 2, Benoit Kounkoud 2, Luka Stepancic 2, Henrik Toft Hansen 2, Adama Keita 1, Luc Abalo 1, Dylan Nahi 1. 

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.660. 
 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...