pokaler_header_new

Rekordholder fortsætter i Aalborg Håndbold

Buster Juul bliver i Aalborg, efter at han endnu engang har forlænget samarbejdet med to år, så aftalen nu løber til 2024.
 
Den nu 28-årige Buster kom til Aalborg Håndbold i 2013 og har siden været fast inventar på venstre fløj. Det er bl.a. blevet til fire DM-titler, en pokaltitel, vinder af Super Cup tre år i træk samt en fornem plads i Aalborg Håndbolds Club300.
 
Tidligere på sæsonen rundede Buster en stor milepæl, da han overgik Håvard Tvedtens kamprekord for Aalborg Håndbold og står nu noteret for hele 334 kampe og 1.077 mål.
 
Buster er dermed i gang med sin 9. sæson i klubben, men det er bestemt ikke den sidste:
 
”Jeg er selvfølgelig meget stolt af, at jeg er den spiller, der har spillet flest kampe for Aalborg Håndbold nogensinde. Jeg er virkelig glad for at være her og ser hver gang frem til at trække den røde trøje over hovedet – og jeg glæder mig til at jagte endnu flere titler med den her klub”, siger Buster Juul.
 
Det var ligeledes en glad direktør, der kunne sætte sin underskrift på den forlængede aftale med venstrefløjen.
 
”Buster er en vigtig del af holdet både på og uden for banen og har med sine ni sæsoner været med til at skabe den identitet, der er indbegrebet af Aalborg Håndbold – og har en stor andel i, hvor vi er i dag”, udtaler direktør, Jan Larsen.
 
Med forlængelsen bliver Buster Juul ligeledes den spiller i klubbens historie med flest sæsoner på CV’et for Aalborg Håndbold.
Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...