MicrosoftTeams-image (3)

Rekordholder fortsætter i Aalborg Håndbold

Buster Juul bliver i Aalborg, efter at han endnu engang har forlænget samarbejdet med to år, så aftalen nu løber til 2024.
 
Den nu 28-årige Buster kom til Aalborg Håndbold i 2013 og har siden været fast inventar på venstre fløj. Det er bl.a. blevet til fire DM-titler, en pokaltitel, vinder af Super Cup tre år i træk samt en fornem plads i Aalborg Håndbolds Club300.
 
Tidligere på sæsonen rundede Buster en stor milepæl, da han overgik Håvard Tvedtens kamprekord for Aalborg Håndbold og står nu noteret for hele 334 kampe og 1.077 mål.
 
Buster er dermed i gang med sin 9. sæson i klubben, men det er bestemt ikke den sidste:
 
”Jeg er selvfølgelig meget stolt af, at jeg er den spiller, der har spillet flest kampe for Aalborg Håndbold nogensinde. Jeg er virkelig glad for at være her og ser hver gang frem til at trække den røde trøje over hovedet – og jeg glæder mig til at jagte endnu flere titler med den her klub”, siger Buster Juul.
 
Det var ligeledes en glad direktør, der kunne sætte sin underskrift på den forlængede aftale med venstrefløjen.
 
”Buster er en vigtig del af holdet både på og uden for banen og har med sine ni sæsoner været med til at skabe den identitet, der er indbegrebet af Aalborg Håndbold – og har en stor andel i, hvor vi er i dag”, udtaler direktør, Jan Larsen.
 
Med forlængelsen bliver Buster Juul ligeledes den spiller i klubbens historie med flest sæsoner på CV’et for Aalborg Håndbold.
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse